Peste 20.000 de oameni, la mitingul PNL. Dacian Cioloş a fost şi el prezent

Ultima actualizare:

    Oamenii au venit  în Capitală din toate  colțurile țăriiFotografii: Inquam
Oamenii au venit în Capitală din toate colțurile țăriiFotografii: Inquam

Miting mare, duminică seară, în mijlocul Capitalei. Peste 20.000 de oameni s-au strâns în Piața Revoluției la evenimentul organizat de Partidul Național Liberal (PNL) pentru lansarea candidaților la alegerile parlamentare, potrivit News.ro.

Veniți din Alba, Brașov, Buzău, Constanța, Craiova, Galați, Hunedoara, Iași și Miercurea Ciuc, militanții PNL au început mitingul la ora 17.00, intonând imnul țării. Apoi, pe scenă au urcat o sută de liberali, candidaţi şi lideri ai partidului, în special figurile noi. Printre ei, și profesorul Leon Dănăilă, celebrul neurochirurg, care deschide lista PNL la Senat în București. El le-a cerut tinerilor să aibă încredere că în România se poate reuşi, că pot schimba România şi le-a cerut celor care au plecat sau se gândesc să plece să se întoarcă. 

simeon stalpnicul png

Așa cum s-a anunțat dinainte, la miting a participat și premierul Dacian Cioloș, propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru după alegeri. Acesta le-a vorbit oamenilor de pe o scenă amplasată în mijlocul lor.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net