Peste 20 de locatari ai unui bloc din Sfântu Gheorghe, evacuaţi după ce un incendiu a izbucnit într-un atelier de reparaţii

incendiu-cv.jpg

FOTO: ISU Covasna
Citeste tot despre: 

Peste 20 de locatari ai unui bloc din municipiul Sfântu Gheorghe au fost evacuaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce într-un atelier de reparaţii pentru electrocasnice aflat la parterul imobilului a izbucnit un incendiu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna au transmis că, în jurul orei 3.00, pompierii din Sfântu Gheorghe au fost solicitaţi să intervină la un incendiu produs la un atelier de reparaţii de electrocasnice, situat la parterul unui bloc de locuinţe de pe strada Nicolae Iorga din municipiu.
Acolo s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţă SMURD. Pompierii militari au interventit pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi au evacuat 23 de locatari din apartamentele de la etajele superioare.
Totodată, pompierii au scos din atelierul afectat de flăcări cinci butelii care prezentau pericol de explozie. În urma incendiului, care s-ar fi produs din cauza unui scurtcircuit, au ars mai multe aparate electrocasnice şi bunuri din atelier, potrivit news.ro.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1