Peste 10.000 de salcâmi, stejari și ulmi plantați de echipele LEROY MERLIN în trei zone rurale din țară

Ultima actualizare:

În lunile martie și aprilie LEROY MERLIN s-a implicat într-o acțiune de Responsabilitate Socială dedicată zonelor rurale. Astfel, prin mobilizarea a 200 de membri voluntari din echipele magazin și sediu, au fost plantați peste 10.000 de salcâmi, stejari și ulmi în localitățile Lipănești (Prahova), Cuza Vodă (Galați) și Apahida (Cluj), cu sprijinul asociațiilor „Se poate”, „Plantează în România” și „Plantăm fapte bune”.

„Mulțumim asociațiilor „Se poate”, „Plantează în România” și „Plantăm fapte bune”, alături de care noi, echipele LEROY MERLIN, am participat în lunile martie și aprilie la acțiuni de reîmpădurire în mai multe localități din România. Aceste acțiuni se înscriu în cadrul demersurilor noastre de a proteja patrimoniul forestier din România și de a continua să poziționăm compania noastră ca fiind un vector important în protejarea mediului înconjurător.

LEROY MERLIN România va accelera în perioada următoare acțiunile sale în domeniul Responsabilității Sociale.” – a declarat Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

Acțiunea de anul acesta vine ca o continuare a acțiunilor similare anterioare, care s-au bucurat de ecouri pozitive. De exemplu, rata de supraviețuire a puieților de salcâm plantați primăvara trecută este de 95%, iar entuziasmul echipelor LEROY MERLIN a crescut exponențial pentru că eforturile lor au prins rădăcini la propriu și la figurat.  

Tot în această direcție, o altă inițiativă de CSR este campania de reciclare a brazilor de Crăciun. De peste 3 ani, LEROY MERLIN oferă un voucher de cumpărături de 25 de lei pentru fiecare brad returnat în magazin după perioada sărbătorilor de iarnă.

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net