Peste 1.000 de oameni, la „Marșul chitarelor”, în memoria victimelor din Colectiv

colectiv.jpg

colectiv
A fost organizat un "Marș al chitarelor", în memoria victimelor din Colectiv
Foto: Elena Stolerciuc/Adevărul

În memoria victimelor din incendiul din clubul Colectiv și a conștientizării faptelor de corupție, Asociația Colectiv a organizat un „Marș al citarelor” în Capitală, în Piața Bucur. Mai multe persoane, printre care părinți ai victimelor, s-au adunat și au pornit în marș, către locul stabilit.

UPDATE 20.24: Peste 1.000 de oameni, la "MArșul chitarelor", precizează Digi 24.

La ora 19.10, în jur de 300 de persoane s-au strâns în Piața Unirii. Unii participanți poartă tricouri pe care sunt imprimate chipurile victimelor tragediei din Colectiv, informează Adevărul.ro.

Eugen Iancu, președintele Asociașiei Colectiv GTG 3010, asociația care a organizat „Marșul chitarelor”, a declarat pentru News.ro că bucureștenii sunt așteptați să participe la adunare și cu instrumente muzicale, pentru a cânta în jurul monumentului din Piața Bucur, la ora 22.33. au fost stabilite trei piese care vor fi cântate: „Back to life” (Goodbye to Gravity), „Exercițiu” (Valeriu Sterian) și „Vinovații fără vină” (Pasărea Colibri).

”Ne strângem acolo la Colectiv, i-am invitat să vină cu chitare, pentru a crea un moment. Nimic special, pur şi simplu ne întâlnim acolo. Se aprinde o lumânare, se pune o floare, fiecare ce simte. Nu e nimic impus. Noi aşa am făcut invitaţia, să vină cine poate, cine ştie, cu o chitară, am fixat şi trei cântece. O să încercăm să facem şi un flashmob. Sunt cântece uşoare”, a declarat Eugen Iancu.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1