VIDEO Pesediştii şi-au oblojit rănile la o nuntă în Maramureş. Viorica Dăncilă, filmată când dansa o horă

7-act-2.15col.jpg

Viorica Dăncilă, în rochie de culoare roşie, s-a prins în horă
Citeste tot despre: 

La două zile după demiterea guvernului prin moţiune de cenzură, pesediştii au ieşit la horă! Sâmbătă, imediat după ce şi-a relansat candidatura la alegerile prezidenţiale, şeful social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a plecat spre Maramureş, pentru a participa la petrecerea de nuntă a preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş.

Gabriel Zetea s-a cununat religios cu aleasa inimii lui, Oana Nicula. Printre invitaţii de la nunta care a avut loc la Casa de Petrecere a Moroşenilor din localitatea Onceşti s-au numărat şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi Eugen Teodorovici, fostul Ministru al Finanţelor, scrie adevarul.ro. 

7-act-3-15col-dancilalia.jpg

Lia Olguţa Vasilescu, între Viorica Dăncilă şi fostul ministru al Apelor, Doina Pană

De asemenea, în imagini postate pe Facebook de deputata Doina Pană, Viorica dansează într-o horă alături de Olguţa Vasilescu, fosta ministră a Muncii. La petrecere au participat peste 800 de invitaţi.

Cunoscuţii cântăreţi de muzică populară, soţii Giurgi, au dat startul distracţiei, urmând ca pe scenă să mai urce Vlad Miriţă, Dinu Iancu-Sălăjanu, Aurel Tămaş, dar şi Loredana Groza. Mai mult, Viorica Dăncilă, care a purtat o rochie lungă roşie, cu un model tradiţional, a fost filmată în timp ce dansa o horă, semn că nunta a fost una pe placul liderului PSD. 

 

Loading...