Pesediștii, primiți cu huiduieli la Herculane: "Condamnații penali nu pot conduce țara"

psd.png

proteste
Protestatarii i-au huiduit pe liderii PSD
foto: captură

Vinerea neagră pentru PSD. Pesediștii s-au reunit la Herculane pentru ședința Comitetului Executiv Național, dar în loc de pâine și sare ua primit o mulțime de huiduieli.

Cateva persoane au protestat vineri, 17 noiembrie, în fata hotelului în care PSD s-a reunit, la Băile Herculane, pentru ședinta Comitetului Executiv Național. Protestatarii au scandat “condamnații penali nu pot conduce țara”. Răspunsul a venit din partea senatorului Ecaterina Andronescu: “nu decideți dumneavoastră, decide poporul”.

Două persoane au început să strige “condamnații penali nu pot conduce țara”, ținând în mâini o pancartă, în momentul în care premierul Mihai Tudose și președintele PSD Liviu Dragnea au ajuns la hotel. 

Protestatarii au prezentat documentele de refugiați politic din perioada comunistă și i-au acuzat pe pesediști că distrug țara. ”Am fost în Jilava, în ’83-’84, Ceaușescu ne-a luat cetățenia. Am plecat în SUA ca refugiați politic, și au venit ăștia, mafia securisto-comunistă care distruge țara de tot.”

 

Loading...

Citește și

  • liviu dragnea, bombonica, soție

    Divorțul „secret” al lui Liviu Dragnea de Bombonica Prodana de acum doi ani a stârnit numeroase controverse, dar chiar dacă președintele PSD și-a găsit o nouă iubire, Dragnea pare să o aibă în minte tot pe fosta soție, cel puțin dacă ne luăm după o imagine din tinerețe a Bombonicăi.

  • ecaterina andronescu, acuzatii, gabriel sandu

    Ecaterina Andronescu, ministrul Educației în repetate rânduri, se consideră nedreptățită atunci când cei patru condamnați în dosarul „Microsoft” spun că nu sunt singurii vinovați și că toți cei implicați trebuie să plătească. Gabriel Sandu a afirmat că alți opt miniștri sunt implicați.