UPDATE Operațiune amplă de salvare, după ce Telegondola din Mamaia s-a defectat. Peste 100 de persoane au fost coborâte

Ultima actualizare:

    Mai multe persoane au rămas blocate, joi seara, în Telegondola din MamaiaFoto: News.ro
Mai multe persoane au rămas blocate, joi seara, în Telegondola din MamaiaFoto: News.ro

Mai multe persoane au rămas blocate, joi seara, în Telegondola din Mamaia, după ce aceasta s-a oprit. Telegondola a fost acţionată manual, iar persoanele au fost coborâte pe la ambele capete ale traseului. În total, au fost coborâte 117 persoane, iar două femei au suferit atacuri de panică, neavând însă nevoie să fie transportate la spital.

UPDATE. Comandantul ISU Dobrogea, Cristian Mihai Amarandei, a declarat, pentru News.ro, că aproximativ 100 de persoane au fost coborâte din telegondolă până în prezent, iar două femei au suferit un atac de panică. Acestea au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD aflate la faţa locului, dar au refuzat transportul la spital. Coborârea persoanelor blocate s-a făcut manual, pe la ambele capete ale telegondelei. De asemenea, pompierii verifică apoi fiecare cabină pentru a se asigura că nu mai există vreo persoană cu o problemă de sănătate aflată în interior.Ulterior, ISU a transmis că au fost evacuate în total 55 de persoane de la punctul Cazino si 62 de la punctul Aqua Magic. "Nu mai sunt alte persoane de evacuat. Nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital", au precizat reprezentanţii ISU.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină joi seara, în Mamaia, după ce telegondola din staţiune a devenit nefuncţională, iar persoane se aflau blocate în toate gondolele. 

"În momentul de faţă cabinele Telegondolei s-au pus în mişcare. Se acţionează manual sistemul mecanizat al Telegondolei, sunt persoane care coboară din prima cabină în acest moment, conştiente, cooperante. Până în momentul de faţă nu sunt persoane cu atac de panică sau alte probleme. Se continuă evacuarea persoanelor din cabine”, au anunţat reprezentanţii ISU Dobrogea.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net