Perla litoralului românesc a ajuns în ultimul hal. Imagini dezolante din Mamaia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a deschis sezonul la fiţe, iar miliardarii țării au o singură destinație de vacanță: fițoasa stațiune de pe litoralul românesc – Mamaia. Aici, mai ales la sfârșit de săptămână, abia dacă ai loc să arunci un ac.

În Mamaia, luxul e la el acasă! La fel și jegul și mizeria! Bolizi de sute de mii de euro se înghesuie în parcări înconjurate de maldăre de gunoaie, iar pițipoancele siliconate și maneliștii blindați cu aur se întind la plajă pe lângă vreo construcție comunistă ajunsă ruină.

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! au dat o raită prin stațiune la început de sezon estival și au surprins ”perla litoralului românesc” în plină forfotă, dar în cea mai dezamăgitoare stare.

simeon stalpnicul png

Gunoaie la tot pasul, pereți scorojți, pontoane ce stau să se prăbușească în mare și parcuri de distracții abandonate. Toate, contrastând puternic cu opulența miliardarilor din cluburile de fițe.

simeon stalpnicul png

Că doar care este scopul pentru care te duci la Mamaia? Firește, să-ţi afişezi hainele de mii de euro, să comanzi şampanie cu roaba şi să-ţi plimbi bolidul care valorează cât o vilă, prin fața pipițelor!

image
image
image
image
image
image
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net