Percheziții la Universitatea din Craiova. Profesorii de la Medicină, acuzați de luare de mită

Ultima actualizare:

    Perchezițiile se fac în birourile profesorilor de la Medicină (foto: facebook/umfc)
Perchezițiile se fac în birourile profesorilor de la Medicină (foto: facebook/umfc)

Procurorii Instanței Supreme au ajuns și la Craiova, la Universitatea de Medicină și Farmacie, unde fac percheziții de amploare. Sunt vizate mai multe cadre didactice, acuzate că ar fi luat mită de la studenți pentru a-i ajuta pe aceștia să promoveze examenele.

UPDATE Ora 13.56: 80 de persoane duse la audieri, opt profesori suspectați de mită. Nu mai puțin de 80 de persoane au fost audiate de procurori în urma descinderilor și perchezițiilor de la Universitatea de Medicină Craiova. Conform nor surse judiciare, opt profesori sunt suspectați de luare de mită de la studenți. Dascălii vizați de anchetă predau la catedrele de Medicină și Moașe și asistență medicală, scrie Mediafax.

Învățământul universitar de stat de la noi mai primește o lovitură. Profesorii Facultății de Medicină din cadrul Universității din Craiova au fost luați la întrebări în această dimineață, în legătură cu acuzațiile de luare de mită care li se aduc. Ei trebuie să ofere lămuriri, deoarece sunt suspectați că ar fi primit bani de la studenți pentru a-i ajuta pe aceștia să promoveze, nemeritat, o serie de examene.

Conducerea instituției nu a oferit o explicație până în acest moment, întrucât perchezițiile sunt în curs de desfășurare. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea ne vor parveni.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net