Percheziţii la persoane care au înşelat mai multe firme

perchezitii.jpg

perchezitii inselaciune arges dolj bucuresti
Perchezițiile au loc la 20 de adrese din două județe și București

Poliţiştii fac percheziţii, luni, în Argeş, Dolj şi Bucureşti, la firme şi la persoane suspectate de înşelăciune, scrie Mediafax. Acestea au preluat marfă, folosind datele unor societăţi fictive şi nu au mai transportat-o la destinatari. Prejudiciul produs este de peste un milion de euro.

Potrivit Poliţiei Române, percheziţiile au loc la 20 de adrese din Argeş, Dolj şi Bucureşti, în cadrul unui dosar în care se fac cercetări pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

Prejudiciul în acesta caz este de peste un milion de euro, reprezentând contravaloarea mărfurilor care au ajuns în România şi au fost vândute pe piaţa neagră.

Membrii grupului infracţional ar fi folosit datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive, cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, şi au plasat comenzi pe bursele de transport internaţional de marfă.

„După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinaţia prestabilită, ci erau direcţionate spre România. Ulterior, bunurile ar fi fost valorificate pe piaţa neagră, la preţuri subevaluate”, a precizat Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1