Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani

perchezitii.jpg

perchezitii,evaziune fiscala
Percheziţiile au loc la locuinţe şi sedii de societăţi comerciale, urmând să fie puse în aplicare 30 de mandate de aducere

Un număr de 54 de percheziții au loc, miercuri dimineață, în 14 județe și în București, fiind vizate persoane și firme suspectate de infracțiuni economice prin realizarea de achiziţii de mărfuri în sistem intracomunitar din Ungaria, Bulgaria şi Polonia. Prejudiciul este estimat la 3 milioane euro.

Peste 250 de poliţişti, dintre care 75 specializaţi în investigarea fraudelor, sprijiniţi de poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi luptători de acţiuni speciale şi jandarmi fac 54 de percheziții în Bucureşti şi în 14 judeţe, respectiv Mehedinţi, Iaşi, Giurgiu, Bihor, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Dolj, Vrancea, Buzău, Ilfov, Ialomiţa şi Galaţi, pentru probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane fizice şi juridice suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, 11 percheziții au loc în Mehedinți, cinci în București, Argeș, Vâlcea, Iași și Bihor, patru în Giurgiu și Prahova, două în Ilfov, Dâmbovița și Vrancea și câte una în Dolj, Galați, Ialomița și Buzău.

Percheziţiile au loc la locuinţe şi sedii de societăţi comerciale, urmând să fie puse în aplicare 30 de mandate de aducere.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1