Percheziții la oficii poștale. Pachete cu tutun ilegal erau duse la adrese de poștași

Ultima actualizare:

    Tutunul ilegal era ambalat și trimis cumpărătorilor pin curier sau poștași
Tutunul ilegal era ambalat și trimis cumpărătorilor pin curier sau poștași

Firmele de curierat și oficiile poștale au devenit pioni importanți în rețelele de distribuție a tutunului ilegal. Nu mai puțin de 51 de perechziții au avut loc în această dimineață la persoane care comercializau tutun de fumat prin astfel de servicii. Au fost vizate atât locuințele celor bănuiți, locurile de producție și de depozitare, cât și mai multe oficii poștale. 33 de mandate de aducere au fost puse în aplicare.

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 22 de percheziții domiciliare (București-8, Ilfov-2, Călărași-8 și Olt-4) și pun în executare 11 mandate de aducere, în baza delegării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, într-un dosar penal privind infracțiuni prevăzute de Codul fiscal și de contrafacere de marcă.

De asemenea, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 2 București efectuează 16 percheziții domiciliare (București-1, Ilfov-4, Călărași-6, Prahova-4 și Buzău-1) și pun în executare 12 mandate de aducere, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București, privind infracțiuni prevăzute de Codul fiscal.

Totodată, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița efectuează 7 percheziții domiciliare (Ialomița-3, Călărași-2, București-1 și Ilfov-1) și pun în executare 7 mandate de aducere, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, privind infracțiuni prevăzute de Codul fiscal.

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea efectuează 6 percheziții domiciliare (Vrancea-2, Dolj-4) și pun în executare 3 mandate de aducere, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, privind infracțiuni prevăzute de Codul fiscal.

La activități participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Prahova, Buzău, precum și specialiști criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistică și echipe de luptători ale serviciilor pentru acţiuni speciale.

Citește și: 

Tutun la găleată de un milion de euro! Il fierbeau în casă și-l ambalau sub sigla unor mărci cunoscute

32 de percheziţii în Bucureşti și în alte județe. 20 de persoane, bănuite de prelucrarea ilegală a tutunului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net