Percheziţii la magazinul Unirea în războiul «Adamescu vs Adamescu»

Ultima actualizare:
Carmen Adamescu
Carmen Adamescu

Mai multe percheziţii au avut loc luni la centrul comercial Unirea şi la domiciliul unui director general al magazinului, într-un dosar de delapidare legat de modul în care Alexander Adamescu, fiul fostului patron Unirea Shopping Center, a luat bani din societate ca să-i folosească în interes personal, respectiv ca să-şi plătească avocaţii care îl reprezintă în Marea Britanie.

Încă un episod din războiul dur declanşat între Alexander şi Carmen Adamescu, respectiv fiul şi văduva lui Dan Adamescu, s-a derulat luni. Anchetatorii ridică documente şi date informatice într-un dosar penal în care sunt vizate infracţiuni de delapidare, legat de modul în care Alexander Adamescu a luat bani din societate ca să-i folosească în interes personal, scrie adevarul.ro.


    Carmen Adamescu
Carmen Adamescu

În luna octombrie 2018, avocaţii lui Carmen Adamescu l-au acuzat pe Alexander Adamescu că şi-ar fi plătit avocaţii din banii societăţii, folosindu-se de poziţia sa de director al Unirea Shopping Center, prejudiciul fiind de 200.000 de euro. Alexander, fiul fostului milionar şi patron, printre altele, al magazinului Unirea, Dan Adamescu, se află la Londra unde fusese încarcerat în luna martie 2018 pentru obstrucţionarea justiţiei şi prezentarea de documente false. Luna trecută, el a fost eliberat şi plasat sub control judiciar, dar contra unei cauţiuni de 435.000 lire sterline. Miza luptei dintre el şi văduva milionarului este imensa avere lăsată de acesta, estimată la 800 de milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net