Percheziţii la locuinţa lui Georgică Cornu: Omul de afaceri, dus la audieri

georgica-cornu.jpg

Geogică Cornu este cercetat pentru evaziune fiscală
Citeste tot despre: 

Noi percheziții au loc miercuri dimineața la locuința din Timișoara a omului de afaceri Georgică Cornu, dar și în vila fostei sale soții, descinderile fiind efectuate de ofițerii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinți. Omul de afaceri a fost ridicat și dus sub escortă la audieri la sediul DIICOT Mehedinți.

Georgică Cornu a declarat presei: "Nu știu de ce mă acuză exact. Știți voi. Nu am făcut nicio evaziune fiscală". Cornu se află în arest la domiciliu într-un alt dosar de evaziune, în care ar fi prejudiciat statul cu 60 de milioane de lei.

Potrivit unor surse judiciare, aceasta este cea de-a treia percheziție la adresele lui Cornu, iar în noul dosar este acuzat că prin grupul său de firme a prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ trei milioane de euro.

În primul dosar, anchetat de DIICOT Timișoara, Georgică Cornu este învinuit pentru o evaziune fiscală de peste 60 de milioane de lei, pentru care el se afla deja în arest la domiciliu.

Iubitul Marinei Almăşan este numit şi "regele asfaltului din Banat", deţine grupul de firme Confort şi are afaceri şi în comerţ. El mai are şi un centru de echitaţie la Herneacova, proprietate care se întinde pe 12.000 de hectare. Până de curând, el a fost preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1