Percheziţii la hoţi de utilaje agricole

Ultima actualizare:
perchezitii jpeg

Procurorii DIICOT fac, joi dimineaţă, 30 de percheziţii în judeţele Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara şi Prahova, la o grupare specializată în furtul şi vânzarea de utilaje agricole şi industriale. Potrivit România TV, prejudiciul în acest caz depăşeşte un milion de euro.

Poliţiştii de la “Crimă Organizată” din Timişoara însoţiţi de trupele speciale ale Jandarmeriei au descins în 30 de locaţii din judeţele Timiş şi Alba pentru reţinerea a 17 suspecţi care sunt acuzaţi de DIICOT că au format o reţea extrem de bine organizată care fura utilaje din Hexagon şi le aducea în România.

Gruparea fura combine sau alte utilaje agricole, ştergeau seriile originale şi le înlocuiau cu altele de la acelaşi tip de echipamente pentru ca în cazul unui control să nu fie probleme. Utilajele erau încărcate în TIR-uri, se întocmeau facturi false şi erau transportate în România unde erau vândute societăţilor agricole, arată pressalert.

În această dimineaţă, poliţiştii de la “Crimă Organizată” şi trupele speciale ale Jandarmeriei au descins la locuinţa din Lugoj, dar şi la punctul de lucru al firmei Neli şi Denis SRL din localitate, unde poliţiştii percheziţionează halele companiei pentru a vedea dacă sunt utilaje furate. Alături de anchetatorii români participă şi o echipă de poliţişti francezi care au venit însoţiţi inclusiv de un judecător de instrucţie. Aceştia au solicitat autorităţilor române percheziţionarea mai multor locaţii şi reţinerea pentru audieri a doi suspecţi, pentru care este emis mandat de arestare preventivă în Franţa. Prejudiciul stabilit în dosarul instrumentat de DIICOT Timişoara se ridică la peste un milion de euro.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net