Percheziții la Hexi Pharma. Se caută rețeta diluării dezinfectanților

Ultima actualizare:

    Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost audiat și de Parchetul General (foto: Inquam)
Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost audiat și de Parchetul General (foto: Inquam)

Polițiștii fac noi percheziții care vizează identificarea modului în care reprezentanții Hexi Pharma au diluat substanțele dezinfectante vândute către spitale. Sunt vizați directorul general al companiai, Flori Dinu, și chimistul Hexi Pharma, cel care deține rețeta produselor neconforme.

Polițiștii au intrat în calculatoarele și telefoanele mobile ale celor doi, pentru verificarea corespondenței. Directorul general și chimistul companiei vor asista la percheziții, spun surse citate de Mediafax. Anchetatorii caută probe pentru a fi depuse la dosarul de urmărire penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse. Percheziții au loc și la sediul Hexi Pharma din București, unde polițiștii vor desigila o serie de probe.

La începutul săptămânii, patronul Hei Pharma, Dan Condrea, a fost și el audiat la Parchetul General în dosarul care a aruncat în aer sistemul medcial românesc. De asemenea, alți 24 angajați au fost citați ca martori, pentru a da declarații referitoare la activitatea societății.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net