Percheziţii la elevii din Craiova implicaţi în scandalul sexual

Ultima actualizare:

"Din casele minorilor au fost ridicate calculatoare, CD-uri şi hard disk-uri, dar şi mai multe stick-uri. Opt persoane au fost ridicate şi duse la audieri. Printre cei ridicaţi se numără şi doi dintre cei care apar în filmul pentru adulţi", a declarat eful DIICOT Craiova, Adrian Glugă.

Toţi cei duşi la audieri sunt minori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 şi nu vor putea să fie reţinuţi. Adolescenţii, care sunt acuzaţi de pornografie infantilă, au venit la audieri cu părinţii.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, directorul Liceului "Henri Coandă" a sesizat Brigada de Combatere a Crimei Organizate după ce a aflat că trei elevi din şcoală, doi de clasa a VIII-a şi o elevă de clasa a IX-a, s-au filmat în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un balon de pe terenul de sport al unităţii de învăţământ.

Ulterior, la liceu a fost declanşată o anchetă internă în urma careia s-a decis ca cei trei elevi să fie mutaţi disciplinar la alte unităţi de învăţământ. De asemenea, alţi doi elevi din liceul respectiv, care au distribuit filmuleţele, au fost sancţionaţi cu scăderea mediei la purtare, fiind propusă nota 6.În urma scandalului, directorul liceului, Mihai Dragu, a fost demis de către conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net