Percheziţii DNA la casa lui Remus Truică şi a prinţului Paul

Ultima actualizare:

    Procurorii DNA efectuează miercuri dimineaţă percheziţii acasă la omul de afaceri, Remus Truicăfoto: Dorin Constanda
Procurorii DNA efectuează miercuri dimineaţă percheziţii acasă la omul de afaceri, Remus Truicăfoto: Dorin Constanda

Procurorii DNA efectuează miercuri dimineaţă percheziţii acasă la omul de afaceri, Remus Truică. Procurorii DNA au descins şi la locuinţa Prinţului Paul. Potrivit unui comunicat oficial, procurorii DNA, Serviciul Teritorial Braşov, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2006 - 2015.

Locuinţa omului de afaceri Remus Truică este percheziţionată de către procurorii DNA, miercuri dimineaţa, într-un dosar privind retrocedări ilegale. Totodată, şi casa prinţului Paul este vizată de percheziţii în acelaşi dosar.

Potrivit România TV, în dosar este vorba despre retrocedarea a aproape 50 de hectare de pădure în zona Snagov. Sunt suspiciuni că terenul nu ar fi aparţinut prinţului Paul. Ulterior, Remus Truică a cumpărat teren pe care ulterior şi-a construit o casă.În noiembrie, omul de afaceri Remus Truică a fost citat la Direcția Națională Anticorupție în dosarul creditelor frauduloase luate de la BRD, după ce DIICOT și-a declinat competența în acest caz în favoarea DNA, scrie realitatea.net.

El ar fi fost chemat de procurori, potrivit unor surse judiciare, pentru prelungirea măsurii controlului judiciar. Inițial, Remus Truică a fost pus sub acuzare de DIICOT pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu și complicitate la spălare de bani.

De asemenea, Truică a fost pus sub control judiciar, iar pe averea sa (conturi bancare, terenuri și imobile, inclusiv casa din Snagov) a fost instituit sechestru asigurător până la concurența sumei de 35 milioane euro. În același dosar, fosta soție a lui Truică, Irina, este urmărită penal pentru constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune și spălare de bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net