Pentru el a divorţat Elena Udrea?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Divorţul Elenei Udrea (40 de ani) de Dorin Cocoş (52 de ani) a surprins pe toată lumea. Deşi cei doi afirmă că s-au despărţit, din cauză că petreceau din ce în ce mai puţin timp împreună, gurile rele spun că la mijloc ar fi un alt bărbat.

Ar fi împlinit zece ani de căsătorie în decembrie. Luni, însă, o scrisoare comună a fost postată de politiciană pe blogul personal, în care atât ea, cât şi Dorin Cocoş au anunţat că au divorţat la notar în mod amiabil.

"Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil".

De alt­fel, în urmă cu ceva timp, Dorin Cocoş declara despre timpul petrecut cu soţia sa: "Din păcate, politica îi ocupă mai tot timpul. Mai în glumă, mai în serios, acum este aproape musafir, petrecem împreună mult mai puţin timp decât ne-am dori".

Deşi în scrisoare cei doi au vorbit despre carierele diferite şi despre puţinul timp petrecut împreună, este posibil ca la baza divorţului să se afle şi un al doilea motiv: faptul că nu au avut copii. Iată ce declara, nu demult, Elena Udrea: "Spre vârsta de 40 de ani începi să simţi nevoia unui copil. Totuşi mai e timp. Copilul e o responsabilitate pentru tot restul vieţii. Soţul meu e înnebunuit după copii şi, categoric, ar schimba scutece".

Un al treilea motiv se afla ieri pe buzele tuturor, şi anume faptul că în viaţa Elenei Udrea ar exista un alt bărbat. Cei care au aruncat bomba au fost jurnaliştii de la exclusivnews.ro, care susţin că între fostul ministru şi primarul oraşului Baia Mare, Cătălin Cherecheş (35 de ani), s-ar fi înfiripat o idilă.

Aceştia spun că, în 31 mai, Udrea a participat la mai multe evenimente organizate în Baia Mare, alături de Cherecheş. "Din fotografiile făcute la cele două sindrofii de la Baia Mare, se observă faptul că Udrea radia de bucurie în preajma lui Cătălin Cherecheş, care, culmea, nu este însurat", scrie exclusivnews.ro.

S-a căsătorit cu Dorin Cocoş la New York

Elena Udrea s-a căsătorit cu Dorin Cocoş în decembrie 2003, la Consulatul României la New York, însă nu au făcut nunta niciodată.

"M-am ferit să-mi aleg naşii, de teama posibilelor interpretări. Aşa că am rămas nemireasă, dacă pot spune aşa. Parcă mi-ar fi plăcut să fiu", declara Elena Udrea, în urmă cu câţiva ani.

Click!spune

Cătălin Cherecheş a fost ales deputat pe listele PSD la alegerile din 2008. În 2010, a părăsit PSD pentru PNL. În acelaşi an, a fost exclus din PNL, devenind parlamentar independent.

La alegerile din 2012, a intrat din nou în PNL şi a câştigat Primăria Baia-Mare. În ianuarie, a fost exclus din PNL pe motiv că a făcut campanie împotriva candidaţilor USL.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net