Pentru 500 de lei, îţi faci animăluţul boboc la SPA

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Masaj de relaxare şi tonifiere, băi de nămol, aromaterapie. Tot ce a inventat omul în materie de întreţinere corporală e acum disponibil şi pentru patrupede. SPA-ul pentru animale e o afacere care înfloreşte în România.

Aproximativ 250 de lei costă o oră de răsfăţ în saloanele de înfrumuseţare canină. Experienţa este unică, spun specialiştii, şi merită din plin fiecare leuţ. La SPA-ul pentru animale este coadă indiferent de sezon, şi nici nu prea are cum să fie altfel cu aşa tratamente regeşti. Un ritual complet la salon începe cu o baie calmantă din infuzie de lavandă, urmată de un tratament facial ce redă vitalitatea feţei datorită extractului de castravete.

”Corpul este relaxat prin masaj cu untul de corp intens hidratant cu Mango şi Guava, care face blăniţa catifelată şi parfumată. Lăbuţele sunt înmuiate în infuzie de plante şi apoi exfoliate şi hidratate prin masaj delicat cu serumul natural din seminţe de struguri. La final, corpul va fi relaxat prin împachetarea în prosop cald”, explică cei de la salonul ”Very Important Pets” din Capitală cum decurge o şedinţă obişnuită la SPA-ul pentru animale.

simeon stalpnicul png

Cei mai pretenţioşi pot opta suplimentar pentru băi medicinale sau chiar pentru împachetări că nămol terapeutic. O astfel de şedinţă durează între 60 şi 120 de minute şi costă între 200 şi 300 de lei, în funcţie de talia câinelui. Şi la Royal Pet Spa e aglomeraţie mare în această perioadă. Aici, un pachet complet de întreţinere corporală costă 125 de lei şi include, pe lângă tuns, spălat şi coafat, un tratament special pentru pernuţe şi blăniţă, dar şi pentru... împrospătarea respiraţiei.

Şi vedetele şi-au pregătit căţeluşii pentru caniculă

Bijou şi Smart sunt cei mai răsfăţaţi căţei din showbizz. Gheorghe Gheorghiu (63 de ani) şi Anca Badiu (37 de ani) sunt topiţi după căţeluşii lor, aşa că fac tot posibilul să-i protejeze, pe timpul verii, de temperaturile ridicate.


    Bijou, chihuahua Ancăi Badiu
Bijou, chihuahua Ancăi Badiu

Gigi şi tatăl său, Puiu, l-au dus la ”frizerie” pe Smart, din rasa shitzu, lăsându-i doar un ciuf, în creştetul capului, spre amuzamentul internauţilor. Iar Anca l-a dotat pe Bijou, care tocmai a împlinit nouă ani, cu o şapcă minusculă, pentru a-l feri de insolaţie. 


    Smart, căţelul lui  Gigi Gheorghiu
Smart, căţelul lui Gigi Gheorghiu

Însă, căţeluşul ei din rasa chihuahua are o adevărată colecţie de hăinuţe cu mânecă scurtă, din materiale colorate. Fotografiile cu cele două animăluţe au făcut deliciul celor de pe Facebook, care s-au şi grăbit să le ofere cântăreţilor şi alte sfaturi utile. 

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net