«Pedofilul mi-a urmărit fetiţa o lună»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a îngrozit Ploieştiul cu faptele sale oribile, Marius Costin Frumuzache, pedofilul care a încercat să abuzeze sexual două fetiţe şi a violat cu sălbăticie o a treia, a fost prins sâmbătă, iar de duminică este în arestul Poliţiei Prahova, departe de victimele sale. Mama unei fetiţe atacate de violator a povestit coşmarul prin care a trecut fiica ei.

Urmările faptelor sale şi amintirea tragediilor pe care le-a provocat sunt greu de imaginat. Măriuca Ionescu, mama primei victime, ne-a povestit prin ce a trecut fetiţa sa anul trecut, în mai 2010, când Frumuzache a acţionat pentru prima dată. Printr-un miracol, micuţa a scăpat, fiind salvată de un apel de pe telefonul mobil.

„Abia după ce am aflat ce s-a întâmplat anul acesta cu fetiţa violată, am făcut legătura cu incidentul în care a fost implicat copilul meu: faptul că i s-a pus o batistă cu cloroform la gură şi că a încercat să intre peste ea în apartament. Am fost la Poliţie şi le-am reamintit de plângerea pe care am depus-o cu un an în urmă “, ne-a povestit Măriuca Ionescu.

Ulterior, după recunoaşterile făcute de toate cele trei fetiţe, femeia şi-a dat seama că atât ea cât şi copila fuseseră urmărite mai bine de o lună de pedofil. „Momentul în care a acţionat a fost foarte bine ales. Ştia că fetiţa vine singură de la şcoală, că eu lucrez în acea zi. Mi-am amintit şi când ne-a văzut prima dată, în tramvai. Stătea chiar în faţa noastră şi ne privea cu atenţie. Chipul lui mi-a rămas foarte bine întipărit“, a rememorat Măriuca Ionescu toate incidentele.

Ca o stranie coincidenţă, dar şi o dovadă a faptului că pedofilul nu a acţionat la întâmplare este faptul că toate cele trei mămici sunt blonde, iar fetiţele brunete, de aceeaşi înălţime, cu părul mediu şi o fizionomie izbitor de asemănătoare.

Fetiţa Măriucăi Ionescu a rămas cu traume pe care nu le-a depăşit în anul care s-a scurs. „Nu mai poate sta singură în casă, nici măcar până la magazin nu mai merge singură. Oricum, de când s-a întâmplat acel episod nenorocit, nu a mai fost singură nici o clipă“, mai spune mama micuţei.

Vezi şi:

Pedofil căutat după portretul-robot

«Monstrul pedofil» a fost denunţat şi de propriul fiu!

Şi-a făcut harem din eleve agăţate pe net

Violată de un pedofil de pe Facebook, care pretindea că are 13 ani şi e handicapat

Pedeapsă de la Vatican pentru un preot pedofil: rugăciuni şi penitenţă

Preoţi şi oameni politici în dosarul «sex cu băieţei»

Politicieni şi mai mulţi preoţi ar fi implicaţi în dosarul „sex cu băieţei” în care apare şi directorul OTV Doru Iuga. Dezvăluirea a fost făcută de către un tânăr ce practica prostituţia.

Băiatul le-a povestit anchetatorilor despre reţeaua din care făcea şi el parte, despre cei care racolau mai ales minori şi despre clienţii la care ajungeau. Potrivit acestuia, intermediarii primeau de la cel mai bogat dintre clienţii reţelei, germanul Klaus Zender, o mie de euro pentru fiecare copil adus, însă băieţii încasau sume modice.

simeon stalpnicul png

La anchetă, băiatul de 16 ani a spus că el a avut mai multe raporturi sexuale inclusiv cu un preot de la Patriarhie. De altfel, în dosar apare şi numele fostului preşedinte PRM Giurgiu, Mimiş Petru, însă se pare că vor mai apărea şi alte nume de politicieni. Realitatea.net a publicat şi o stenogramă din care reiese cum un preot negocia cu intermediarul preţul pentru doi băieţi.

Citeşte şi:

Pedofilii lui Doru Iuga i-au violat şi ucis băieţelul?

Mărturie ŞOC: «Am avut relaţii sexuale cu Doru Iuga de 5-6 ori la el în apartament şi de 4-5 ori la un hotel» - VIDEO

Pedofilul german Klaus Zande, cercetat alături de directorul OTV Doru Iuga, avea un iubit în Constanţa

Transsexualul Naomi: «Doru Iuga mă ruga să îi fac rost de băieţei»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net