Dezvăluire uluitoare! Pedofilul de la Rutieră era de fapt mâna dreaptă a unui şef din Poliţie

Ultima actualizare:

    Eugen StanFoto Facebook
Eugen StanFoto Facebook

Lui Eugen Stan i-a fost întinsă o capcană pentru a putea fi prins de Poliţie. Polițistul- pedofilul a şocat o ţară acum câteva zile după ce a fost surprins de camerele de filmat în timp ce agresa doi copii într-un lift.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a făcut dezvăluiri șocante despre activitatea de fapt a lui Eugen Stan, cel încadrat ca agent în cadrul Brigăzii Poliției Rutiere din București. Coarnă a declarat că bărbatul a lucrat ca jandarm, iar apoi a fost trasferat pe o poziţie de şofer al unui şef de Poliţie. „Acum un an a avut un dosar penal pentru hărţuire. A hărţuit o femeie, a fost şi reţinut atunci 24 de ore. Dar dosarul a fost închis pentru că femeia şi-a retras plângerea. De atunci, colegii l-au poreclit «violatorul». Cineva l-a ţinut în braţe la BPR, el a venit direct şofer, nu a lucrat niciodată ca agent de teren. Rene Vornicu nu are nevoie de şofer personal, poate să-şi conducă maşina singur. Până la urmă, îl plătim din banii noştri“, a dezvăluit, pentru Adevărul, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Eugen Stan a fost recunoscut din filmare chiar de colegii săi de la BPR şi au sesizat Poliţia. Pentru că nu ştiau cum va reacţiona bărbatul, Poliţia i-a întins o capcană, l-au chemat la o discuţie pe comisarul Rene Vornicu, la sediul Poliţiei Capitalei, însă i-au sugerat să vină cu tot cu o maşină, dar şi cu şofer. Atunci când maşina comisarului a intrat în curtea Poliţiei, Eugen Stan, pedofilul poliţist, a fost imobilizat. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net