Pedeapsă. Adolescent moldovean care a participat la un furt, găsit mort în pădure

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un băiat de 14 ani din Republica Moldova a fost găsit mort în pădure, legat de un copac, la trei zile de la dispariție. Participase la un furt împreună cu un tânăr de 21 de ani, pe care l-a denunțat autorităților. Când a scăpat de starea de reținere, hoțul a vrut să-i dea o lecție adolescentului.

Din nefericire, lecția s-a sfârșit tragic. Băiatul de 14 ani a fost găsit mort, legat de un copac într-o pădure din localitatea Chișcani, cu numeroase semne de violență de trup, scrie observatornews.ro. În urmă cu două săptămâni, băiatul fusese implicat într-un furt, alături de tânărul de 21 de ani.

La scurt timp, tânărul de 21 de ani a fost prins și ulterior eliberat sub supraveghere. Însă nu a dat uitării faptul că a fost prins din cauză că adolescentul l-a denunțat și a vrut să-i dea o lecție acestuia. Așa că l-a dus în pădure, unde l-a bătut și l-a legat de un copac. Așa l-au găsit autoritățile, care porniseră pe urmele băiatului dat dispărut de mama sa.

Prins de polițiști, ucigașul de 21 de ani și-a recunoscut fapta. 

Citește și: 

Monstrul care a ucis şi fiert un copil, 14 ani la puşcărie

Dramă în a doua zi de Crăciun! Şi-a omorât prietenul în bătaie

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net