Pe plajă au apărut deja salvamari în budigăii lui Mazăre

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Costumele de baie retro care au făcut furori în videoclipul edilului Radu Mazăre au apărut, în sfâr­şit, pe plaja din Mamaia. ­Salvamarii costumaţi în roşu şi galben pot fi acum zăriţi cu uşurinţă şi au devenit atracţia staţiunii.

Când au auzit că vor avea costume de baie ca în anii ‘50, salvamarii din Mamaia au strâmbat din nas. Au spus că noile uniforme sunt penibile şi că oferă un disconfort mai mare faţă de şortul pe care erau obligaţi să îl poarte până anul trecut. Apoi, când au văzut succesul pe care l-au avut costumele şi reacţia fetelor, care s-au înghesuit să se pozeze cu ei, şi-au schimbat părerea.

Sunt sexy, iar costumele dungate, mulate şi cu pieptul la vedere îi fac să pară irezistibili. Cei 120 de salvamari şi-au ­aşteptat uniformele, iar de ieri, au început deja să defileze pe plaja din Mamaia, spre surprinderea turiştilor.

Pri­marul Radu Mazăre, cel care a şi avut ideea noilor costumaţii, spune că nu i-a fost uşor să facă rost de materialul galben-roşu şi că l-a comandat tocmai din Chi­na. El e hotărât să păstreze budigăii cu bretele şi pentru anii viitori. Ca să promoveze uniformele sexy, edilul Constanţei a ieşit la televizor îmbrăcat în salvamar. El a apărut costumat la fel şi în videoclipul staţiunii Ma­maia, lansat în urmă cu câteva zile.

simeon stalpnicul png

Imnul,cercetat de DNA

Imnul staţiunii Mamaia, „Viva Mamaia", lansat de curând de Radu Mazăre şi de Loredana, a intrat în vizorul DNA, care a demarat o cercetare. Procurorii vor să ştie din ce bani a plătit primarul Constanţei videoclipul. Când a fost lansat imnul, de 1 mai, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovală, a declarat că videoclipul a costat în jur de 34.000 de euro şi că o parte din banii necesari provin din noua taxă de promovare a staţiunii Mamaia.

"Deci mă caută DNA-ul pentru Viva Mamaia! Că face cinste salvamaru', şi-atunci e normal să te caute", a spus Radu Mazăre, parafrazând chiar versurile cântecului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net