Pe cine chemi dacă ţi se strică ceva în casă

Ultima actualizare:

    Click! îţi spune cât te costăreparaţiile de urgenţă la domiciliu
Click! îţi spune cât te costăreparaţiile de urgenţă la domiciliu

Când ai parte de un scurt-circuit în casă, când ţi se ard siguraţele tabloului electric ori când se sparge o ţeavă la chiuveta din bucătărie, trebuie să găseşti o soluţie rapidă de remediere a avariilor. Firmele de asistenţă casnică se întrec în servicii de intervenţie în caz de urgenţă. Şi furnizorul de electricitate Enel a intrat în cursa serviciilor de acest gen şi îţi pune la dispoziţie meşteri care repară tot ce ţi se strică.

În cazul în care nu eşti meşter bun la toate, arma ta în caz de defecţiuni în casă se numeşte telefon. Dacă ai şi banii necesari intervenţiei de urgenţă, tot ce-ţi mai rămâne de făcut e să alegi cu cap firma pe care o chemi să-ţi repare în casă. Mai nou, compania de electricitate Enel asigură şi reparaţii la domiciliu, semn că în piaţa acestor servicii mai e loc de competitori. Clienţii casnici ai Enel Energie Muntenia şi Enel Energie au acces, de azi, la o reţea naţională de profesionişti în intervenţii la domiciliu. Meşterii pe care îi chemaţi sunt specializaţi în reparaţii şi intervenţii electrice interioare, reparaţii de lăcătuşerie şi reparaţii ale instalaţiilor de încălzire a apei. 

Care sunt costurile

Serviciile sunt accesibile consumatorilor contra cost, în baza unui contract anual, plătit eşalonat, în fiecare lună. Astfel, clienţii care achită 11,99 lei lunar au dreptul la cel mult două solicitări în decursul unui an, în vreme ce consumatorii care plătec 23,99 lei ope lună au acces nelimitat la intervenţii de specialitate. Mai mult, cei care aleg cea de-a doua variantă, pot suna oricând au rămas în pană cu maşina, căci serviciul de tractare auto este inclus. Important de reţinut este că, în cazul ambelor pachete de servicii, costul unei intervenţii acoperite nu poate depăşi 450 de lei. Cu alte cuvinte, nu-ţi poţi schimba toată instalaţia electrică din casă în preţul acestui abonament. Costurile serviciilor de asistenţă vor fi trecute în factura de electricitate.

Cum procedezi

Consumatorii se pot abona la aceste servicii prin contul MyEnel (de pe enel.ro), sunând la numărul gratuit 0800.070.809 sau la punctele Enel. Imediat ce serviciul a fost activat vei primi un număr de telefon unde vei putea suna ori de câte ori ai probleme în locuinţă. Numărul de telefon de urgenţă nu este disponibil decât clienţilor care au optat pentru noile servicii. 

Gratuităţi

Reprezentanţii Enel s-au gândit la o serie de facilităţi acordate consumatorilor. Astfel, clienţii care deţin un cont MyEnel pe enel.ro au două luni de gratuitate la serviciile de asistenţă. În plus, cei care au activată factura electronică (adică nu mai primesc factura prin poştă, ci doar online, în format pdf ) se pot bucura de patru luni de gratuitate, indiferent de pachetul de asistenţă ales.

Ce servicii au competitorii

• IntervEL. Pentru cei de la IntervEL, „nici o lucrare nu este prea mică sau prea mare”. Poate de aceea au stabilit un tarif fix, de 43 de lei, pentru intervenţiile de urgenţă. Specialiştii firmei sunt pregătiţi să ajungă oriunde în Bucureşti în cel mult o oră pentru intervenţii la instalaţia electrică (circuite arse, prize explodate, întrerupătoare defecte, refacerea tabloului electric) şi pentru realizarea de lucrări electrice de montare şi mentenanţă de protecţii împotriva electrocutării. În plus, IntervEL asigură asistenţă tehnică pentru evenimente, realizează revizii, montează protecţii supratensiune în tablourile de distribuţie şi oferă consultanţă şi proiectare în realizarea instalaţiilor electrice. Iată ce tarife practică, în afara costului intervenţiei de urgenţă: înlocuire becuri şi fasunguri: 5 lei/buc.; montare aparate electrice: 8 lei/buc., montare corp iluminat: 24 lei; montare siguranţe: 9 lei/buc., montare tablou electric 6-8 siguranţe: 175 lei. Telefon: 021.9296.

• Depanero. Fostul furnizor de servicii de urgenţă Servskills poartă azi numele Depanero, o firmă care se laudă că repară tot ce băgăm în priză: frigidere, maşini de spălat, calculatoare, aparate de fotografiat, tablete şi telefoane. Firma are acoperire naţională, asigură diagnosticare rapidă a problemelor semnalate şi oferă garanţie la fiecare reparaţie. Tarifele intervenţiilor sunt accesibile tuturor celor care completează un formular în care descriu problema pe care o au aparatele din locuinţă. Telefoane: *4114 (apelabil doar în reţelele mobile) şi 0742.726.843. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net