Pe 1 iunie se deschid ștrandurile. Uite unde te bălăcești până atunci!

Ultima actualizare:

    Piscina Aqua Garden
Piscina Aqua Garden

Vom avea un weekend cu adevărat de vară. Se anunță 32 de grade Celsius la umbră, astfel că o bălăceală este numai bună. Din păcate, ștrandurile nu și-au deschis porțile, însă vă puteți răcori la o piscină.

Căldura i-a luat prin surprindere pe patronii de ștranduri care nu au apucat să amenajeze locurile pentru bălăceală. Abia pe 1 iunie își vor deschide porțile, inclusiv cele deținute de afaceristul Cristi Borcea: Magic Place și Drumul Taberei.

Primul dintre ele vă va întâmpina cu mici schimbări. Intrarea se va face pe bază de brățară și tot cu ea veți plăti și consumația. Încărcarea banilor se va face tot la intrare, iar dacă nu-i cheltuiți pe toți veți primi restul la plecare.

Și acum vă spunem unde puteți petrece până atunci o zi la plajă.

Piscina Aqua Garden Militari vă așteaptă între orele 9.00-20.00. Intrarea costă 30 de lei în timpul săptămânii și 50 de lei de vineri până duminică.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 4 ani beneficiază de intrare gratuită, iar cei de până în 7 ani au o reducere de 50% din biletul întreg.”Nu mai facem rezervări. Cine vine, intră”, ne-au spus angajații de aici.

Clubul Diamon, aflat în Parcul Tineretului, a deschis și el piscina exterioară, care are o capacitate de aproximativ 600 de locuri.

Prețul biletului este de 40 de lei pentru adulți, de luni până vineri, și 30 de lei pentru copii.

În weekend se plătește 60, respectiv 40 de lei. Programul începe la ora 9.00 și se termină la ora 19.00.

Pentru cei care stau în nordul Capitalei sau în împrejurimi pot veni să se distreze la piscina Ambasad'Or din Otopeni.

”Piscina semiolimpică din cadrul complexului nostru poate uda peste 300 de persoane în senzaţionalele „espuma party” sau te poate vrăji definitiv cu show-urile dansatorilor și animatoarelor care se zbat într-o bulă plutitoare, exact deasupra piscinei”, spun cei de la Ambasad'Or.

Intrarea costă 50 de lei indifernt de zi, iar programul este între 10.00 și 22.00.

Piscina The President, aflată în Parcul Tei, s-a deschis încă de weekend-ul trecut și își va primi oaspeții până pe 30 septembrie.

Adulții plătesc în timpul săptămânii 30 de lei și 50 de lei sâmbăta și duminica, iar cei mici 20, respectiv 30 de lei.

Se pot face și abonamente. Acestea costă 400 de lei pentru tot sezonul, studenții și copiii până 14 ani plătesc 300 de lei.

Vă puteți face rezervări pentru a avea șezlongul asigurat.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net