Păzea, trec tancuri! Sigur sunt doar exerciţii?

Ultima actualizare:

    Videle: Ieri
Videle: Ieri

Începe războiul? Asta se întreabă cu inima strânsă cei care tot dau cu ochii, de câteva zile, de coloane impresionante de tancuri şi TAB-uri. Panica a pus stăpânire pe oameni, deşi autorităţile spun că este vorba doar de exerciţii banale.

"În viaţa mea nu am văzut aşa ceva!", spunea, ieri, unul dintre cei care număra uluit, la Videle, coloanele încărcate până la refuz cu tehnică militară. Tancuri, TAB-uri, camioane militare erau transportate cu grijă într-o direcţie necunoscută.

Constanţa: 25 aprilie

Videle: Ieri
Videle: Ieri

Arad: 7 mai

Videle: Ieri
Videle: Ieri

Asemenea scene, parcă desprinse dintr-un film de război, au avut loc miercuri dimineaţă şi în gara din Dej. Zeci de transportoare blindate şi o mulţime de militari au pus stăpânire pe gară, pentru îmbarcarea utilajelor de luptă, scrie someseanul.ro. Un arădean a pozat şi el un convoi militar şi s-a grăbit să pună "dovada" pe Facebook. Luna trecută, pe 25 aprilie, un alt convoi a fost filmat în Constanţa, lângă Autostrada Soarelui.

Dej: 7 mai

Videle: Ieri
Videle: Ieri

Dej: ieri

Videle: Ieri
Videle: Ieri

Toate acestea, maşinăriile de război, criza din Ucraina şi faptul că în Monitorul Oficial a fost publicat recent modelul certificatului medical pe care toţi tinerii sunt obligaţi să-l deţină la recrutare, îi fac pe oameni să creadă că ţara se pregăteşte de luptă. Se pare că, cel puţin deocamdată, vorbim doar de nişte exerciţii.

Maşinăriile de război ar avea ca destinaţie Germania, unde ar urma să se desfăşoare un exerciţiu militar, în perioada 12 mai - 30 iunie. Asta susţine MApN. " Exerciţiul urmăreşte dezvoltarea nivelului de instruire pentru executarea misiunilor în comun cu militarii structurilor din ţările membre ale NATO şi partenere, creşterea nivelului de interoperabilitate şi perfecţionarea procedurilor de lucru", precizează MApN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net