Patru vinovaţi că Adina a fost hrănită 19 ani doar cu lapte de capră

Citeste tot despre: 

Cazul Adinei Macoveiciuc, fata de 19 ani hrănită de mamă doar cu lapte de capră şi apă cu zahăr, se lasă cu dosare penale. Raportul comisiei de anchetă din cadrul Prefecturii Suceava a descoperit grave nereguli şi vor fi înaintate patru plângeri penale.

Cei care vor trebui să dea cu subsemnatul pentru faptul că o fată de 19 ani cântărea doar 16 kg sunt primarul comunei sucevene Moldoviţa, Toader Iliesi, medicul de familie Sorina Rusu, asistentul social din cadrul Primăriei Moldoviţa, Cristinica Haucă, precum şi însoţitorul care trebuia să aibă grijă de Adina, Nicolae Parîjnic, nimeni altul decât cumnatul fetei.

Între timp, la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, Adina Macoveiciuc pare să se simtă în elementul ei. În cele aproape trei săptămâni scurse din momentul spitalizării, fata a luat în greutate 4 kg, adică un sfert decât a acumulat timp de aproape 19 ani. Cazul fetei a fost descoperit săptămâna trecută.

Ajunsă la spital, Adina le-a povestit medicilor că timp de 19 ani a fost hrănită doar cu lapte şi apă cu zahăr de mama ei, bolnavă psihic.

De când a descoperit gustul mâncării adevărate, Adina nu vrea să mai audă de lapte.

Loading...