Patru pacienţi COVID, în stare gravă, transportaţi de la Bucureşti la Oradea

Ultima actualizare:

Alţi patru pacienţi cu COVID-19, aflaţi în stare gravă, sunt transportaţi, vineri seară, cu o aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române de la Bucureşti la Oradea.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale (MApN), o aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează, vineri, o misiune de transport umanitar, pe ruta Bucureşti - Oradea, a patru pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, aflaţi în stare gravă.

Echipa medicală care monitorizează pacienţii pe timpul zborului este formată din specialişti din cadrul SMURD, iar transportul pacienţilor de la unităţile spitaliceşti către aeroport s-a realizat cu ambulanţe ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Aeronava militară a decolat din Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 19.00.

Tot vineri, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a făcut o misiune de transport umanitar, pe ruta Bucureşti - Timişoara, a doi pacienţi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, aflaţi în stare gravă.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net