Patru elevi de la un liceu din Capitală, răniți ușor de un calorifer desprins din perete

Ultima actualizare:

    Elevii Colegiului Grigore Moisil din Capitală care au fost răniți sunt în clasa a VI-a
Elevii Colegiului Grigore Moisil din Capitală care au fost răniți sunt în clasa a VI-a

La un pas de tragedie. Patru elevi de la Colegiul Grigore Moisil din Capitală au tras o sperietură groaznică, după ce un calorifer aflat pe holul școlii s-a desprins din perete și s-a prăvălit peste ei. Doi dintre copii au fost răniți la brațe și la picioare și au fost transportați la spital. Ei sunt în afara oricărui pericol.

Incidentul a fost anunțat la 112 în acestă dimineață, în jurul orei 9.45, spun reprezentanții ISU București. Doi dintre elevi au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, în vreme ce ceilalți doi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc pe holul școlii, în imediata apropiere a sălii de clasă a elevilor. Conducerea instituției spune că, din fericire, rănile copiilor nu sunt grave și incidentul trebuie tratat ca fiind unul regretabil și izolat. „Ambii copii au ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu cu răni minore. Unul avea o zgârietură la un deget, și a beneficiat de o injecție, iar celălalt avea o gleznă ușor umflată, motiv pentru care medicii au făcut o radiografie. Acum mi-a confirmat diriginta că elevii sunt bine și deja acasă, iar părinții nu vor să dea alte detalii despre stare lor de sănătate”, a declarat pentru Click! Corina Bobocea, directorul colegiului.

Aceasta a precizat că Primăria Sectorului 6, în a cărei arie administrativă se află colegiul, a trimis o firmă de mentenanță care să verifice sistemele de prindere ale tuturor caloriferelor din instituție, pentru evitarea unor evenimente similare.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net