Patru bărbați din Brăila au murit în timp ce pescuiau, în aceeași zi!

pescar.jpg

Pescar
Patru bărbaţi au murit, sâmbătă, în judeţul Brăila, în timp ce se aflau la pescuit
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Caz șocant în Brăila! Patru bărbaţi au murit, sâmbătă (6 iunie), în timp ce se aflau la pescuit: doi dintre ei s-au electrocutat după ce firele undiţelor au atins liniile electrice de tensiune, iar ceilalţi doi s-au înecat.

Un bărbat de 42 de ani din Brăila, care se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu firul undiţei liniile electrice de tensiune şi a murit prin electrocutare, relatează Digi24. Un alt pescar, un gălăţean în vârstă de 50 de ani, s-a electrocutat şi el atingând cu firul undiţei liniile electrice de tensiune în timp ce se află la pescuit pe un canal de irigaţii de pe raza localităţii Gropeni. 

Un bărbat de 68 de ani, din judeţul Buzău, care venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localităţii Frecăţei, a fost găsit decedat într-un canal de desecare. Un al patrulea bărbat s-a înecat în Dunăre, pe braţul Vâlciu, scafandrii ISU Dunărea Brăila fiind solicitaţi să intervină pentru a scoate pe mal trupul persoanei înecate.

Loading...

Citește și

  • Pescar în Delta Dunarii

    Gata, s-a încheiat perioada de prohibiție: de miercuri, 3 iunie, pescarii pot merge pe canalele și lacurile din Delta Dunării, în căutarea roșioarei, carasului, crapului, linului, știucii sau șalăului! Numai că, din cauza pandemiei de coronavirus, amatorii de pescuit trebuie să respecte mai multe măsuri.

  • elicopter lacul siutghiol prabusit smurd

    Doi dintre pescarii care au încercat, cum au putut, să-i salveze pe cei aflaţi în elicopterul SMURD care a căzut, luni, în Lacul Siutghiol, au făcut mărturisiri emoţionante despre ceea ce s-a întâmplat în ziua fatidică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1