«Patronul ne-a jucat salariile la păcănele!»

Ultima actualizare:
Angajatul furios a protestat în  mijlocul străzii
Angajatul furios a protestat în mijlocul străzii

Scandal, miercuri seară, pe o stradă din Zalău. Supărat că nu şi-a primit banii pentru care a muncit, un bărbat s-a înarmat cu o ţeavă lungă de 4 metri şi l-a ameninţat pe patron că îl omoară. Amuzat de situaţie, acesta a chemat poliţia să-l ridice pe scandalagiu şi a plecat acasă liniştit, fără să-şi achite datoriile.

A răbdat 3 luni de zile, timp în care a muncit fără să fie plătit. Miercuri seara însă, i-a ajuns cuţitul la os. Nu a mai avut nici bani de pâine, iar singura soluţie pe care a văzut-o a fost să încerce să-şi recupereze salariile cu forţa.

Este cazul unui bărbat din Zalău care susţine că a fost batjocorit de un patron din Baia Mare. „Am lucrat pentru el la reabilitarea unor blocuri. În primele două luni, ne-a plătit la timp.

Bărbatul nemulţumit a fost ridicat de poliţişti şi dus la secţie pentru declaraţii


    Angajatul furios a protestat în  mijlocul străzii
Angajatul furios a protestat în mijlocul străzii

Apoi a zis că nu are bani şi ne-a tot amânat. De Crăciun şi Revelion nu am văzut nici un ban. Are să-mi dea 13 milioane de lei vechi, pe ultimele luni!", a spus revoltat bărbatul. Acesta s-a înfuriat, miercuri, când a văzut că patronul din Baia Mare şi-a strâns schelele de la bloc, le-a încărcat în maşină şi se pregătea să plece din oraş fără să îşi achite datoriile către muncitori.

Patronul a mai făcut însă o oprire la o sală de jocuri de noroc din oraş, acolo unde, spun angajaţii, pierde bani în fiecare seară. Atunci, muncitorul s-a înarmat cu o ţeavă lungă de 4 metri şi i-a spus patronului că îl omoară dacă nu îi dă banii. La faţa locului a sosit imediat încă un muncitor aflat în aceeaşi situaţie, care a spus că omul nu i-a plătit pentru că a jucat toţi banii la păcănele.

Patronul s-a amuzat de acuzaţiile aduse şi a chemat poliţia. El a fost lăsat să plece, însă scandalagiul a fost ridicat pentru declaraţii şi a rămas şi fără banii munciţi.

Click! Spune

Omul de afaceri a mai avut un astfel de conflict şi în anul 2012, când a luat o lucrare de mansardare a unui bloc. El a făcut lucrarea de mântuială, iar după o ploaie mai serioasa tot blocul de patru etaje s-a inundat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net