Patronul firmei de taxi «Auto Decebal»: «Taximetriştii de la aeroport sunt cei mai mari escroci!»

Ultima actualizare:
Dragoş Florea
Dragoş Florea

Dacă ai fost plecat în străinătate şi îţi permiţi să iei taxiul de la aeroport înseamnă că ai mulţi bani. În felul acesta gândesc, probabil, majoritatea taximetriştilor de pe Otopeni, care îi jecmănesc pe clienţi fără să stea prea mult pe gânduri. Dragoş Florea, patronul unor şoferi ţepari, a recunoscut că în aerogara din Bucureşti e mafie mare.

După ce ziarul Click! a publicat în ediţia de ieri un amplu material despre cum sunt păcăliţi clienţii pe Aeroportul „Henri Coandă" de taximetrişti, primele reacţii au început să apară. Patronul firmei de taxi Auto Decebal, care l-a avut ca angajat pe şoferul care a încercat să ne ţepuiască, a recunoscut că are mari probleme cu cei care iau curse de pe Otopeni.

„Taximetriştii de la aeroport sunt cei mai mari escroci. Nimeni nu o scoate la capăt cu ei. Ştiu de problemele care au fost cu şoferii mei şi am luat măsuri. Le-am retras colantele de pe maşini şi le-am înapoiat banii clienţilor care au făcut reclamaţie. Mi s-a scârbit de ei. Cred că am să vând maşinile şi mă lipsesc de afacerea asta", ne-a declarat supărat Dragoş Florea, patronul de la Auto Decebal, după ce a aflat de păţania noastră

simeon stalpnicul png

. Nici Clever Taxi, cea care asigură sistemul de comenzi în Aeroportul „Henri Coandă", nu i-a ţinut în braţe pe ţepari. „Orice şofer care dă dovadă de practici ilegale este sancţionat. La trei reclamaţii, firma este scoasă din sistem timp de zece zile şi nu mai poate prelua comenzi. Asta s-a întâmplat cu «Decebal», iar de la începutul acestei săptămâni am luată această măsură şi împotriva firmei «Apolodor»", ne-a precizat Radu Zaharia, manager de marketing la Clever Taxi.


    Dragoş Florea
Dragoş Florea

Mai citeşte:

Atenţie! Clienţi păcăliţi pe Otopeni cu taxiuri ieftine

Pasagerii de pe Otopeni îşi cheamă taxiul printr-o atingere de ecran

Adio, goană după taxi! Chemi maşina prin satelit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net