Patronul de la Lactate Brădet: “Am pierdut cinci miliarde de lei vechi”

Ultima actualizare:

    Brânzeturile de la Brădet, iarăşi pe rafturi
Brânzeturile de la Brădet, iarăşi pe rafturi

Produsele Lactate Brădet sunt de vineri din nou în magazine, după ce, timp de mai bine de o lună, fabrica argeşeană a fost închisă.

Totul a pornit de la depistarea brânzei cu E.coli, la sfârşitul lunii februarie, într-un magazin alimentar din judeţul Argeş. Patronul Marius Badea a făcut, pentru adevarul.ro, o evaluare a pierderilor înregistrate până acum.“Tot scandalul acesta ne-a afectat mult, şi ca imagine, şi financiar. Din 28 februarie şi până pe 7 aprilie, am înregistrat o gaură uriaşă”, se lamentează Marius Badea. “Dacă punem la socoteală salariile pe care le-am plătit angajaţilor care au stat acasă, sumele pe care le-am fi obţinut din producţia care n-a mai existat, chiriile pe spaţiile pe care nu le-am mai folosit, ratele la bănci, cheltuielile cu retragerea din magazine şi distrugerea produselor noastre, plus cheltuielile de 400 de milioane de lei vechi cu toate analizele făcute în această perioadă, pe circa 400 de eşantioane, putem face o primă evaluare a pierderilor Lactate Brădet: 5 miliarde de lei vechi într-o lună, ceea ce nu e puţin deloc”, explică patronul.

Ancheta epidemiologică desfăşurată în Argeş n-a putut stabili o legătură de cauzalitate între brânza infestată, salariaţii depistaţi cu tulpinile periculoase de E. coli şi valul de îmbolnăviri cu Sindrom Hemolitic Uremic (SHU) în rândul bebeluşilor din Argeş.

Vezi articolul integral pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net