Patronii clubului Colectiv și Piedone, judecați împreună

colectiv.jpg

Colectiv
Familiile celor răniți și decedați vor să se facă dreptate
Citeste tot despre: 

Judecătorii au decis ca dosarele patronilor de la Colectiv şi cel al fostului primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să fie comasate, astfel încât aceştia urmând să fie judecaţi împreună, transmite realitatea.net.

Luni, judecătorii de la Tribunalul Capitalei au decis ca patronii clubului şi fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, să fie judecați împreună. Inițial, ei au fost cercetaţi în anchete diferite. Cei trei bărbaţi care deţineau clubul sunt acuzaţi de ucidere şi vătămare corporală din culpă. Piedone a intrat în vizorul DNA pentru că ar fi autorizat ilegal funcţionarea localului în care 64 de tineri și-au găsit sfârșitul. Până acum, nimeni nu a fost tras la răspundere pentru tragedie din clubul Colectiv.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • donez sange incendiu colectiv

    27 de persoane au murit și 162 au fost rănite într-un incendiu deosebit de grav izbucnit la un club din centrul Capitalei vineri spre sâmbătă noapte (30 spre 31 octombrie). Victimele au fost transportate la mai multe spitale din București, unde medicii fac tot posibilulul pentru tratarea lor.

  • colectiv bucuresti

    Vineri (30 octombrie) un incendiu imens a izbucnit în clubul Colectiv din București, în urma căruia nu mai puțin de 27 de persoane au murit, iar peste 140 au fost rănite. Totul a început cu un concert la care au participat câteva sute de persoane.

  • incendiu club colectiv andrei galut

    Solistul trupei Goodbye to Gravity care concerta în Club Colectiv, vineri (30 octombrie), la momentul tragediei, se zbate între viață și moarte. Andrei Găluț se numără printre supraviețuitorii incendiului. Din păcate, starea artistului este destul de gravă, acesta fiind internat la spitalul Elias. Medicii sunt rezervați cu privire la evoluția acesteuia, momentan Andrei fiind intubat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1