Patronii clubului Colectiv, aduși la audieri cu mandat

patron_costin_mincu.jpg

patroni club colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu, Catalin Gancea, Parchetul General, audieri
Primul care a ajuns la audieri a fost Costin Mincu (captură digi24)

Cei trei proprietari ai clubului blestemat, considerați de opinia publică vinovați de moartea celor 30 de tineri, au fost aduși cu mandat la audieri. Parchetul General îi va interoga pe Costin Mincu, Alin Anastasescu și Cătălin Gancea, împotriva cărora ar fi fost formulată acuzația de ucidere din culpă.

Procurorii i-au chemat la audieri pe cei trei patroni ai clubului Colectiv, pentru a da explicații în legătură tragedia produsă în localul lor vineri seară. Costin Mincu, Alin Anastasescu și Cătălin Gancea trebuie să explice de ce au încălcat cu bună știință toate normele legale de securitate. Ei nu au făcut nicio declarație la sosire și e de așteptat să tacă în continuare. Până ca acest caz să ajungă în instanță, românii i-au judecat deja pe cei trei, pe care îi consideră principalii vinovați de tragedie.

Imediat după închiderea clubului pentru investigații, Parchetul General a preluat cazul. Procurorii au deschis dosar penal in rem (privitor la fapte, nu la persoane) pentru omor calificat și distrugere calificată. Aceste fapte sunt pedepsite de Codul Penal cu închisoarea de la 15 la 25 de ani sau cu detenție pe viață, în funcție de încadrare. Acuzațiile formulate până acum împotriva celor trei par a fi de ucidere din culpă, conform digi24.ro.

Loading...

Citește și

 • patroni club colectiv

  Luni (2 noiembrie) este a treia zi de doliu naţional pentru ţara noastră. Incendiul produs vineri (30 octombrie) la Club Colectiv a curmat viaţa a 30 de persoane. În plus, aproximativ 140 de oameni sunt încă internaţi în spitale, mulţi dintre ei fiind în stare foarte gravă. Duminică (1 noiembrie), 12.000 de oameni au luat parte la un marş al tăcerii, în memoria celor care au sfârşit tragic în clubul bucureştean.

 • club colectiv inregistrare concert

  Au apărut înregistrări noi de vineri seară (30 octombrie) din Clubul Colectiv, filmate chiar înainte de izbucnirea incendiului care a luat zeci de vieţi. A fost publicat un videoclip cu prima melodie cântată de trupa Goodbye to Gravity, „The Day We Die” („Ziua în care murim”, n.r). În înregistrare nu apare momentul izbucnirii incendiului, dar se văd primele artificii de pe scenă.

 • goodbye to gravity blestem foc

  După tragedia de vineri (30 octombrie), mai multă lume a fost curioasă ce fel de muzică şi ce versuri promova formaţia Goodbye to Gravity, care concerta în acea seară în Club Colectiv. Au fost promovate tot felul de interpretări şi a apărut ideea că ei şi-ar fi prezis moartea cu melodia „The Day We Die” („Ziua în care vom muri” n.r).

 • Şefa interimară a Ştirilor TVR şi-a dat demisia luni (2 noiembrie), după ce Televiziunea publică nu a acoperit vineri seară (30 octombrie), în regim de breaking news, tragedia din Clubul Colectiv.

 • mitin tacere colectiv victime vedete

  Mai multe vedete din România şi-au reorganizat programul din weekend pentru a-şi arăta sprijinul faţă de victimele şi familiile celor care au suferit în urma incendiului din clubul Colectiv. Solişti, prezentatori tv şi actori au defilat pe străzile Capitalei duminică la mitingul tăcerii în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de vineri noapte (30 octombrie) din Bucureşti.

 • incendiu explozie tragedie club colectiv

  32 de oameni au murit vineri seara (30 octombrie), în incendiul din Clubul Colectiv din Bucureşti. Alţi 90 de oameni sunt internaţi în stare gravă la mai multe spitale din Capitală, iar numărul deceselor ar putea creşte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1