Patronii clubului Colectiv, aduși la audieri cu mandat

Ultima actualizare:

    Primul care a ajuns la audieri a fost Costin Mincu (captură digi24)
Primul care a ajuns la audieri a fost Costin Mincu (captură digi24)

Cei trei proprietari ai clubului blestemat, considerați de opinia publică vinovați de moartea celor 30 de tineri, au fost aduși cu mandat la audieri. Parchetul General îi va interoga pe Costin Mincu, Alin Anastasescu și Cătălin Gancea, împotriva cărora ar fi fost formulată acuzația de ucidere din culpă.

Procurorii i-au chemat la audieri pe cei trei patroni ai clubului Colectiv, pentru a da explicații în legătură tragedia produsă în localul lor vineri seară. Costin Mincu, Alin Anastasescu și Cătălin Gancea trebuie să explice de ce au încălcat cu bună știință toate normele legale de securitate. Ei nu au făcut nicio declarație la sosire și e de așteptat să tacă în continuare. Până ca acest caz să ajungă în instanță, românii i-au judecat deja pe cei trei, pe care îi consideră principalii vinovați de tragedie.

Imediat după închiderea clubului pentru investigații, Parchetul General a preluat cazul. Procurorii au deschis dosar penal in rem (privitor la fapte, nu la persoane) pentru omor calificat și distrugere calificată. Aceste fapte sunt pedepsite de Codul Penal cu închisoarea de la 15 la 25 de ani sau cu detenție pe viață, în funcție de încadrare. Acuzațiile formulate până acum împotriva celor trei par a fi de ucidere din culpă, conform digi24.ro.

patroni colectiv jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net