Patron la clubul morţii, la al treilea incendiu

Ultima actualizare:
 Alte două localuri deţinute de Costin Mincu au fost mistuite de flăcări
Alte două localuri deţinute de Costin Mincu au fost mistuite de flăcări

Ghinion teribil sau blestem pentru Costin Mincu, unul dintre cei trei acţionari de la clubul “Colectiv”. Alte două localuri deţinute de el au ars din temelii. Unul în 2010, la Vama Veche, iar altul în 2014, în Bucureşti.

Costin Mincu (36 de ani) a lucrat ca barman într-un club din Bucureşti, după care şi-a deschis propriile baruri.


     Alte două localuri deţinute de Costin Mincu au fost mistuite de flăcări
Alte două localuri deţinute de Costin Mincu au fost mistuite de flăcări

A ajuns să deţină acţiuni la 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa. Goblin este numele unui club de la malul mării, dar şi al unei terase care a ars în urmă cu cinci ani. Terasa din staţiunea Vama Veche a fost incendiată de o persoană necunoscută, care a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc. În 2012, Costin Mincu s-a extins în Centrul Vechi din Bucureşti, unde a deschis, pe rând, Clubul “Goblin” şi “Elephant Pub”. În 2013, Mincu a devenit partener de afaceri cu Alin Anastasescu, al doilea acţionar important al clubului “Colectiv”. 

Un an mai târziu, în vara lui 2014, Mincu a avut parte de un alt necaz. Localul “Elephant” a fost distrus de flăcări. Şi asta nu a fost singura problemă. Ulterior, s-a constatat că incendiul a fost provocat pentru a ascunde o crimă îngrozitoare. Unul dintre patronii terasei de la parterul imobilului din strada Gabroveni, unde funcţiona şi pubul “Elephant”, l-a omorât pe managerul care avea grijă de locaţie din cauza unor datorii. L-a îngropat apoi între cele două etaje ale clădirii, sub podea, şi a incendiat imobilul pentru a scăpa de cadavru. Incendiul criminal de la clubul “Colectiv”, de vineri seară, s-ar putea să-i coste libertatea pe Costin Mincu şi pe asociaţii săi!

Zeci de cluburi din Capitală şi-au închis porţile sâmbătă seară

Nu mai puţin de 29 de localuri din Centrul Vechi al Bucureştiului şi-au suspendat activitatea sau au renunţat la petrecerile de Halloween, sâmbătă seară, din solidaritate cu familiile victimelor din clubul groazei. Administratorii cluburilor au declarat la unison că respectă memoria celor dispăruţi şi măsura de instituire a doliului naţional, luată de autorităţi. Centrul istoric al Capitalei a fost sâmbătă seară un loc al întâlnirilor amicale, fără petreceri şi consum exagerat de alcool. Patronii şi-au suspendat activitatea chiar în ziua în care reprezentanţii Primăriei Capitalei au pornit cea mai amplă acţiune de control în localurile din centru. Ghinionul inspectorilor a fost că nu au avut ce să scrie în raport, cele mai multe cluburi care găzduiesc frecvent petreceri până în zori fiind închise. (Dan L. Brumar)

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net