Paște 2020. S-a deschis Târgul de Paște online cu produse tradiționale

Ultima actualizare:

    Târgul de Paște 2020 s-a mutat în online
Târgul de Paște 2020 s-a mutat în online

Târgul din Parcul Naţional, din Capitală, se mută în online, la nivel naţional. Orice român, indiferent de locul în care locuiește, va putea face cumpărăturile tradiționale pentru Paștele 2020 direct din fața calculatorului. Acestea vor fi livrate apoi la ușă.

Chiar dacă vremurile vă împiedică să sărbătoriţi anul acesta Paştele alături de cei dragi, gustul bucatelor ca la mama acasă nu ar trebui să lipsească.

În plus, nu veți fi nevoiți să mergeți la magazine și în piețe pentru cumpărături. Masa de Paşte 2020 vine prin curier! Negustorii şi-au mutat tarabele în mediul virtual şi le găsiţi pe targulonline.ro, prima platformă românească unde se vând produse tradiţionale într-o piaţă online.

Peste 20 de producători participă la Târgul de Paște online cu ma bine de 300 de produse, precum: sarmale munteneşti,

poale-n brâu ca-n Bucovina, cozonac ca în Moldova, miel la cuptor, borş de miel, stufat, pască cu smântână, cu brânză dulce şi stafide, cu ciocolată, ou roșii.

La Târgul de Paște online există și zona “Băuturi Tradiţionale”, unde găsiți horinca ardelenilor, pălincă de cireşe, pere, gutui sau caise ori prune. Nu trebuie să ieşiţi din casă nici măcar pentru fructe sau legume, le găsiţi la taraba “Fructe şi legume de sezon”: miez de nucă, prune uscate, salată verde,  mărar, pătrunjel, spanac, castraveţi, ridichi ori ceapă sau usturoi verde, direct din grădina producătorilor. “Brânzeturi” ori “Specialităţi din Carne” sunt alte secțiuni pe care le puteți accesa.

Cumpărăturile de la Târgul de Paște online sunt aduse la ușă înainte de ajun

De aici, puteți cumpăra: brânză telemea de oaie, de burduf, caşcaval de Ibăneşti, urdă, smântână, unt, ciolan afumat, coastă de porc afumată, muşchi file, ceafă de porc afumată, muşchi ţigănesc, cârnaţi de casă afumaţi, jumări de porc secuieşti, slănină, cârnaţi de oaie ori ardeleneşti.

Dacă vă e poftă de ceva dulce, zăboviţi un pic cu mouse-ul şi la tarbele cu “Dulciuri de casă”, “Dulceţuri şi conserve ” sau la “Siropuri şi produse apicole”. Produsele puse în coșul virtual vor fi aduse la ușă până în ajunul Paştelui, promit organizatorii.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/paste-2020-cat-ne-costa-mielul-de-paste-au-aparut-preturile-oficiale

https://www.click.ro/news/national/paste-fara-miei

https://www.click.ro/news/national/scandal-pe-sacrificarea-mieilor-de-pasteii-vor-lega-cu-franghii-si-le-vor-taia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net