Cântec pentru "izmenarul" Oprea

oprea.jpg

gabriel oprea dragos patraru
Melodia are versuri usturătoare la adresa lui Gabriel Oprea
Foto: Mediafax

Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Naţiei de la TVR, le-a prezentat telespectatorilor un moment muzical inedit, o parodie la adresa ministrului Gabriel Oprea. Scandalul în care vicepremierul este acuzat că a abuzat de putere, cerând coloane oficiale atunci când nu era în misiuni de urgenţă, a ajuns subiectul unei melodii.

Momentul prezentat în emisiunea lui Pătraru este o parodie muzicală după melodia „Trec ţiganii". Versurile usturătoare sună în felul următor: „Cu sirene colorate trec ghiolbanii, merg probabil cu viteză să-şi ascundă banii. De mai vezi în trafic morţi din imprudenţă, aminteşte-şi de-un general de intendenţă, general de patru stele ca coniacu’, ocupat cu interesul naţional, pe dracu’. Trec coloane, trec, se duc şi petrec. Trec coloane, nu se mai opresc, ne mai şi mierlesc. (...) Se aude o coloană, se aude-un girofar, se aude vocea bolândă a unui izmenar. Se-aude o sirenă, miroase a viermuş, se simte limba caldă a unui trepăduş”.

„România omorâtă-n trafic de nişte bizoni”

Loading...

Citește și

 • alexandra dobre

  Un polițist pe motocicletă, care deschidea drumul pentru coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea, a murit marți, 20 octombrie, într-un accident pe strada Știrbei Vodă din București. În urmă au rămas o soție însărcinată cu primul lor copii, un ministru tăcut ca peștele și multe întrebări. Singura voce care s-a făcut auzită din anturajul lui Oprea a fost cea a Alexandrei Dobre, sexy-consiliera ministrului, cu un atac murdar la adresa lui Lucian Mîndruță.

 • Cinci zile şi jumătate, sau 136 de ore, sau 8.160 de minute. De atât timp a avut nevoie vicepremierul Gabriel Oprea să ofere primele “explicaţii” după accidentul în care a murit un poliţist ce făcea parte din coloana lui oficială. A vorbit mult şi nu a spus mare lucru. A reluat, în mare, textul din comunicatele seci ale subalternilor săi. A recunoscut, probabil fără să vrea, că nu a oprit să vadă în ce stare este poliţistul.

 • gabriel oprea politist bogdan ginina

  Noi mărturii halucinante au apărut în cazul polițistului care a căzut cu motocicleta în groapă, în timp ce îi deschidea drumul ministrului de interne Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din Poliție, motocicletele nu au mai fost reparate de foarte mult timp, iar cei care investesc în piese de schimb sunt chiar polițiștii care le folosesc.

 • gabriel oprea

  La aproape o săptămână de la accidentul în care polițistul care deschidea coloana oficială a vicepremierului a murit, Gabriel Oprea explică de ce n-a făcut declarații publice. Uite cum se eschivează și cum încearcă să pară „ministrul-om”, așa cum îi place să i se spună!

 • gabriel oprea presa internationala

  Cazul poliţistului Bogdan Gigină, care a murit marţi (20 octombrie), în timp ce deschidea drumul coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea, a ajuns şi în presa străină. În timp ce 1.000 de oameni i-au cerut demisia în stradă, vicepremierul a ales să tacă mâlc. După şase zile de la tragedie, Gabriel Oprea a dat o declaraţie de presă, în care a spus că acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate.

 • gabriel oprea declaratii accident politist

  După șase zile de la moartea polițistului Bogdan Gigină, care, în seara zilei de 20 octombrie, îl escorta pe vicepremierul Gabriel Oprea, acesta a făcut primele declarații publice. El a spus că n-a coborât din mașină după accident, deoarece n-a știut ce s-a întâmplat. Iată declarația completă pe care ministrul Gabriel Oprea a făcut-o luni, la ora 11.00!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1