Părinţii i-au «furat» 1.000.000 de euro fiicei bolnave de HIV. Cum au dispărut banii plătiţi de statul român

Ultima actualizare:
Tatăl fetei crede că ceea ce a făcut este normal
Tatăl fetei crede că ceea ce a făcut este normal

Un caz incredibil a fost prezentat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă de luni. Cornelia, o tânără de 25 de ani, infestată cu HIV a câştigat despăgubiri în instanţă în valoare de un milion de euro, bani care i-au fost luaţi de către părinţi.

Cornelia, o tânără de 25 de ani, a fost infestată cu HIV în anul 1990 într-un spital de pediatrie din Bacău. Părinţii au dat statul român în judecată şi după foarte mult timp au câştigat în instanţă despăgubiri în valoare de 1.000.000 de euro, care au fost plătiţi de statul român anul trecut fetei. Imediat după ce plata a fost făcută, părinţii tinerei au profitat de faptul că aceasta nu ştie foarte bine să citească şi sub pretextul că aşa vor fi banii în siguranţă au mers la un notar unde a fost semnat un act de donaţie către aceştia. Banii şi-au schimbat benefiarul, iar părinţii nu au mai vrut să aibă grijă de fiica lor.

"Părinţii mei s-au gândit doar la bani şi nu la mine. Dacă erau părinţi adevăraţi, nu făceau lucrul ăsta. M-au luat într-o zi şi am mers cu ei la notar. Mama îmi spunea că dacă mor eu îi rămân soţului meu banii şi nu lor şi că aşa e mai bine. Eu nu ştiu să citesc foarte bine şi nu ştiam ce scrie pe hărtia aia", a povestit tânăra.

Tânăra seropozitivă (dreapta) nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea
Tânăra seropozitivă (dreapta) nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea

Părinţii fetei vor, se pare în primul rând să protejeze banii de ginerele lor. Par speriaţi de faptul că la o eventuală moarte a femeii, automat soţul acesteia va beneficia de banii rămaşi din acel milion de euro. O echipă a emisiunii "La Măruţă" s-a deplasat în judeţul Bacău şi a stat de vorbă cu tatăl fetei, un bărbat care conduce un bolid de teren de lux, care nonşalant a declarat că banii sunt ai lor pentru că au fost donaţi. "Banii teoretic sunt primiţi pentru ea, dar au fost donaţi către noi şi acum sunt ai noştri. Cu ei i-am ajutat fraţii, am ajutat-o pe ea şi am donat o parte săracilor", a declarat tatăl fetei.


    Tatăl fetei crede că ceea ce a făcut este normal Foto: ProTV
Tatăl fetei crede că ceea ce a făcut este normal Foto: ProTV

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net