Cazul profesoarei care și-a abandonat bebelușul. «Părinţii se băteau parte în parte»

Ultima actualizare:

    Micuţa e îngrijită de personalul medical de la Maternitatea Râmnicu Vâlcea
Micuţa e îngrijită de personalul medical de la Maternitatea Râmnicu Vâlcea

Noi detalii ies la iveală în cazul fostei profesoare din Râmnicu Vâlcea! După ce a născut în maşină, de frica soţului, femeia de 35 de ani şi-a abandonat bebeluşul într-o scară de bloc. Surse apropiate familiei dezvăluie că scandalurile se ţineau lanţ.

11 februarie, aproape de miezul nopţii. O locatară dintr-un bloc situat la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea a făcut o descoperire şocantă. Ea a găsit în scara imobilului un nou-născut înfăşurat într-un cearşaf şi aşezat într-un scaun pentru transport auto. Femeia a sunat la 112 şi fetiţa a fost dusă imediat la Maternitatea Râmnicu Vâlcea.  Patru zile mai târziu, o tânără de 35 de ani, fostă profesoară la Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea, s-a prezentat la Poliţie şi a dezvăluit că ea este mama copilaşului. Aecasta mai are doi copii, în vârstă de 3 şi 12 ani. Au urmat o serie de audieri, apoi mama a fost internată la Psihiatrie, cu depresie post-natală. După o săptămână de cercetări, nu se cunosc toate amănuntele acestei poveşti îngrozitoare, scrie adevarul.ro. Mama susţine că şi-a abandonat copilul în aceeaşi zi în care l-a născut, în timp ce medicii susţin că micuţa avea în jur de cinci zile când a fost lăsată în scara blocului. Specialiştii au tras această concluzie după ce au constatat că buricul era deja uscat când fetiţa a fost adusă la spital. Mama susţine că acest lucru s-a întâmplat pentru că a dezinfectat cordonul ombilical cu apă oxigenată, după ce l-a tăiat cu o foarfecă.  Potrivit unor apropiaţi ai familiei, soţul nu ştia despre sarcină, el şi soţia dormeau în camere diferite, iar copiii împărţeau un alt dormitor. „Se băteau parte în parte”, dezvăluie sursele respective. Ultimul episod de acest gen ar fi avut loc pe 9 februarie, după care femeia a plecat de acasă. „S-au bătut ca nebunii. Ea s-a enervat şi a aruncat după el cu un bocanc, dar a nimerit în geamul de la sufragerie”, arată apropiaţii familiei. Astfel se explică şi de ce fosta profesoară a ales să nască în maşină, mai ales că soţul violent ar fi ameninţat-o: „Dacă eşti gravidă, la mine acasă nu mai vii, îţi faci bagajele şi pleci, cu copiii tăi cu tot”.  Tânăra a povestit că i s-a rupt apa lângă maşină. A născut fără dureri, fapt confirmat şi de medici, în timpul nopţii. Ea a mai menţionat că, la aproximativ 20 de ore de la naştere, a abandonat-o pe fetiţă, pe care a supravegheat-o în permanenţă din maşina parcată în faţa scării unde a fost găsită. 

În acest caz s-a schimbat încadrarea juridică, de la tentativă de omor la rele tratamente aplicate minorului şi abandon de familie. Micuţa va rămâne în continuare internată în Maternitatea Râmnicu Vâlcea, până când se va decide dacă va fi luată de familie, de rude sau de un asistent maternal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net