Părinţii Aurei Ion, gest impresionant în memoria fetei lor

aura_19.jpg

Familia Aurei Ion vrea să construiască un cămin de bătrâni cu banii primiţi despăgubire pentru moartea fetei. De asemenea, părinţii fetei intenţionează să dea statul în judecată

Părinţii Aurei Ion, studenta moartă în tragedia aviatică de la începutul lunii ianuarie, vor să facă un cămin de bătrâni în amintirea fetei lor.

Tânăra obişnuia să facă mereu gesturi de caritate si, de altfel, a şi murit într-un avion în care se urcase drept voluntar. Acum, familia ei vrea să construiască un cămin de bătrâni care să-i poarte numele, cu banii pe care-i vor primi drept despăgubiri de la Omniasig - 287.500.

"Nu am fost informaţi despre suma pe care urmează să o primim de la Omniasig şi nici nu ne-am dat interesul în problema aceasta. Nu ne-a interesat pentru că suntem zăpăciţi de cap, poate când ne mai revenim şi noi… În cazul în care credeţi că ne gândim la bani în momentele acestea, vă înşelaţi. Toţi banii din lume nu înseamnă nimic pentru noi acum. Va fi o surpriză pentru mine să se facă lumină în cazul «Apuseni». Nu vedeţi ce se întâmplă? Este aşa de complicat totul... După şase luni de zile nu s-a găsit niciun vinovat. Nici nu ştim ce speranţe să mai avem. Suntem la pământ cu toţii. Copiii nu se mai pot concentra la învăţat. O consolare pentru noi ar fi ca vinovaţii să plătească, să nu li se mai întâmple şi altor copii, să nu mai treacă şi alte familii prin ce-am trecut noi", a declarat Valentin Ion, tatăl Aurei, pentru ziarul Ring.

"Aura îngrijea bătrâni şi copii neajutoraţi. Când trăia, se ducea la spitalele de copii şi le dăruia pachete şi saci cu jucării. La căminele de bătrâni se ducea mereu cu pachete pe care le cumpăra din bănuţii ei", a mai spus Valentin Ion.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1