Părinții Alexandrei Măceșanu nu pot crede că adolescenta nu mai trăiește. Au refuzat să predea buletinul fetei

4-act-1-_mama_alexandrei-2col.jpg

Tudoriţa Măceşanu, o mamă disperată

Familia Alexandrei Măceşanu (15 ani), pe care Gheorghe Dincă recunoaşte că a ucis-o pe 26 iulie, nu acceptă rezultatul analizelor care arată că osemintele din incinerator îi aparţin elevei din Dobrosloveni. De altfel, familia va solicita o contraexpertiză într-un laborator din străinătate. Mai mult, membrii familiei au refuzat să predea cartea de identitate a fetei..

Părinţii îndureraţi nu se împacă deloc cu concluziile anchetatorilor! DIICOT a emis marţi seară, 3 septembrie, un comunicat, clarificând un episod petrecut cu o zi înainte, la domiciliul Alexandrei Măceşanu, fata din Dobrosloveni pe care Gheorghe Dincă spune a ucis-o şi a ars-o într-un incinerator artizanal pe 26 iulie, după ce a surprins-o vorbind la telefon cu un operator 112.
După ce raportul de expertiză genetică în cazul Alexandrei Mihaela Măceşanu a fost finalizat, concluzia fiind că trupul copilei de 15 ani a fost ars în butoiul din curtea casei lui Dincă, procurorii au dispus prin ordonanţă ca familia să predea autorităţilor cartea de identitate a victimei.

Părinții Alexandreu Măceșanu vor să vadă raportul oficial

Părinţii, care s-au trezit cu poliţiştii acasă, au refuzat să predea documentul, cerând să consulte raportul invocat. „La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT - Structura centrală au dispus, prin ordonanţă, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărţii de identitate aparţinând minorei, în acest sens fiind delegaţi ofiţeri de poliţie judiciară, împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, s-au deplasat la domiciliul victimei minore, au adus la cunoştinţă părinţilor ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică. Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparţinând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport. În acest sens, s-a dispus citarea părinţilor victimei minore la sediul DIICOT - Structura centrală pentru a li se pune la dispoziţie concluziile documentului“. Familia fetei a anunţat că va solicita o contraexpertiză într-un laborator din afara ţării. Acest lucru va fi însă posibil cu încuviinţarea procurorilor.

4-act-3-daniela_si_dan_dinca-2col.jpg

Daniela şi Dan, doi dintre copiii lui Gheorghe Dincă

Ce spun fiica şi fiul mecanicului

Când a fost audiată la Bucureşti de procurorii DIICOT, Daniela Dincă, fata criminalului, a declarat că pe 24 iulie, când tatăl ei a răpit-o pe Alexandra, a fost în Caracal, în trecere, împreună cu o colegă de serviciu de la Arad, dar şi cu fratele ei, Dan Dincă. Ei le-au spus anchetatorilor că s-au deplasat de la Arad la Dăbuleni ca să cumpere puieţi de nuc. Daniela a mai susţinut că la ora 10.00 ar fi trecut prin faţa casei lui Dincă, dar că n-a oprit pentru că se grăbea. Fratele său a spus că i-ar fi văzut pe vecinii Fane şi Vică ieşind din curtea tatălui.

4-act-2-alexandra-2col.jpg

Alexandra Măceşanu, copila răpită pe 24 iulie

 

Vecinii susţin contrariul

Fane şi Vică au negat afirmaţiile. “Exclus. De ce mint? N-am fost la Dincă în ziua aia, la ora aia nici nu era acasă, a venit după vreo jumătate de oră, a băgat maşina în curte şi n-a vrut să mă ajute să iau nişte grâu, deşi îmi promisese. A zis că are treabă”, a declarat Vică Mieilă, unul dintre vecinii lui Dincă. Tot despre ora 10.00 vorbeşte şi fermierul din Dăbuleni la care Daniela a ajuns în dimineaţa de 24 iulie. “Au venit două doamne la fermă. Era în jur de ora 10.00. Au spus că vor să cumpere 5.000 de puieţi de nuc, că vor să facă o plantaţie la Arad pe fonduri europene. Le-am spus că n-am pe stoc atâţia puieţi, mi-au zis să fac un inventar şi cumpără tot. A rămas că ne auzim la telefon”, a menţionat George Iancu, patronul fermei din Dăbuleni.
Daniela şi Dan Dincă au susţinut în faţa anchetatorilor că nu ştiau ce face tatăl lor şi că se dezic de faptele acestuia.

 

Citește și:

Mesajul tatălui Alexandrei, la o lună de la dispariţia fiicei: «Vorbim cu ea în fiecare seară»

Gheorghe Dincă, declaraţie şoc: «Mişca un picior ca un spasm, nu m-am gândit să chem ambulanţa!»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • daniela dinca fiica lui gheorghe dinca

    Percheziţiile continuă la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, under suspectul se pare că ar fi ascuns probe importante în 23 de locuri din curte, pe care acum anchetatorii le verifică centimetru cu centimetru. Suntem în a patra săptămână de cercetări, timp în care familia suspectului nu a fost lăsată să ia legătura cu bărbatul de 66 ani care a spus că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi ulterior le-ar fi ars trupurile. Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a făcut noi declaraţii despre tatăl ei.

  • alexandru bogdan avocat gheorghe dinca

    Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a fost invitatul lui Marius Tucă la emisiunea pe care acesta o moderează la Mediafax. Apărătorul din oficiu a povestit ce le-a spus presupusul criminal de la Caracal anchetatorilor. Șocant este că neagă că a violat-o pe Alexandra Măceșanu, deși copila de 15 ani a spus la 112 că a fost abuzată sexuală. Mai mult, Dincă a zis că în prima noapte petrecută în "casa groazei", adolescenta a dormit în același pat cu el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1