VIDEO Parcare pentru fluidizarea traficului

Ultima actualizare:
image

Bucureştiul are cel mai prost trafic rutier din Europa şi...suntem pe primele locuri şi la nivel mondial! Într-o circualţie haotică a apărut astăzi şi...a fost chiar inaugurat, primul terminal modal pentru maşini. Mai exact o parcare foarte mare, pe mai multe etaje unde şoferii îşi pot lăsa maşinile pentru a merge la serviviu cu metroul ori autobuzul. O idee măreaţă şi...de bun-augur dar...prea puţin. Mai bine mai târziu, decât niciodată...spun cei care rămân blocaţi cu orele prin traficul bucureştean.

Este destinat pt primirea tuturor modelelor de transport. Incepand cu cel de suprafata,ratb, troilebuz, autobuz, taxi, transportul preorasenesc, bineinteles legatura cu metroul si deasemenea, partea de parcare a auto personale.

Tot ceea ce intră în Bucureşti şi în masura acestui terminal, sa fie preluat astfel incat Buc sa fie degrevat de circulatia care exista si ca circulatia sa se reduca, care defapt acesta este si rolul ,da, sa reduca traficul si poluarea din Capitala.

Şoferii care vor să-şi lase autoturismul în parcarea pusă la dispoziţie de Primăria Sectorului 1 trebuie să plătească însă o taxă de parcare.

Începem exploatarea terminalului modal cu un tarif de 1 leu pe ora. Vom analiza si vom scoate spre vanzare si abonamente si deasemenea aparatele sunt prev cu un soft care va putea permite ca cel care calatoreste cu metroul sa poata scana cartela de metrou si sa obtina un discount.

În terminalul multimodal Străuleşti sunt 660 de locuri de parcare şi o sală de aşteptare pentru călătorii transportului public. Reprezentanţii METROREX cred că şoferii care intră în Bucureşti pe rutele DN1, DN1 A, DN 7 şi A1 vor folosi această parcare şi astfel traficul din Bucureşti va fi fluidizat.

Amenajarea acestui spaţiu a început în anul 2016 şi a costat 35 de milioane de euro, bani proveniţi de la bugetul de stat. De la finalizarea construcţiei s-a aşteptat însă...6 luni pentru a fi recepţionată lucrarea şi nici nu se poate plăti cu cardul...deocamdată, spun autorităţile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net