Panică în sălile de forţă! Anabolizante periculoase făcute ilegal într-o fabrică din Argeş

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au descins la o fabrică de anabolizante din Piteşti. FOTO: Adevarul
Poliţiştii au descins la o fabrică de anabolizante din Piteşti. FOTO: Adevarul

Poliţiştii au descins astăzi la 26 de adrese din Bucureşti şi din şase judeţe din ţară, într-un dosar în care sunt vizate 22 de persoane suspectate că vindeau produse pentru sportivi ce conţineau hormoni de creştere, produse într-o fabrică ce funcţiona ilegal în judeţul Argeş.

Prejudiciul estimat depăşeşte un milion de lei.

Conform Poliţiei Române, percheziţiile au loc în Bucureşti şi din judeţele Argeş, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor şi Timiş, urmând a fi puse în aplicare 22 de mandate de aducere.

Acţiunea vizează trei grupări implicate în producţia, depozitarea şi comercializarea de medicamente interzise, atât în România, cât şi în străinătate.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax. că membrii grupărilor infracţionale vindeau substanţe anabolizante care conţineau hormoni de creştere şi care erau produse într-o fabrică ce funcţiona ilegal în judeţul Argeş.

Produsele erau ambalate atât în cutii, cât şi în fiole, sub formă de substanţe injectabile. Acestea erau vândute în mai multe săli de forţă din România sau trimise în străinătate, prin poştă, în special în Spania şi Italia, au precizat sursele citate.

În grupările infracţionale ar fi fost implicaţi şi mai mulţi bodyguarzi din cluburi bucureştene, care distribuiau produsele în sălile de forţă unde îşi făceau antrenamentele.

Aceste produse erau foarte periculoase pentru organism, producând consumatorilor vărsături şi spasme. În acest sens, la dosar există înregistrări ale unor convorbiri telefonice în care membrii grupărilor stabilesc să schimbe reţeta pentru anabolizante, recunoscând că unor clienţi li s-a făcut rău şi chiar că "pot muri". Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net