Panică. S-au trezit cu o rachetă antigrindină în curte

Ultima actualizare:

    Proiectilul fumega și a speriat de moarte pe  proprietarii gospodăriei care se aflau la 5 metri distanțăFOTO: adevarul.ro
Proiectilul fumega și a speriat de moarte pe proprietarii gospodăriei care se aflau la 5 metri distanțăFOTO: adevarul.ro

O rachetă antigrindină a căzut joi seară într-o curte din localitatea botoşăneană Vlădeni. Proiectilul fumega și a speriat de moarte pe proprietarii gospodăriei care se aflau la 5 metri distanță.

O rachetă a căzut cu zgomot mare în grădina unui localnic din satul Vlădeni-Deal, comuna Frumuşica din județul Botoșani, joi seară (10 mai).  Localnicii, aflaţi în grădină, s-au trezit cu un proiectil căzut la numai cinci metri distanţă de ei, scrie adevarul.ro.

Proprietarii gospodăriei lucrau în grădina de zarzavaturi și s-au speriat când au auzit zgomotul, dar și când au văzut că obiectul încă fumega. Nu au avut curajul să se apropie și au alertat autorităţile.

La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi pirotehniştii, care au constatat că este vorba de o rachetă antigrindină ce poate ajunge la peste 10.000 de metri înălţime, acolo unde ar fi trebuit să explodeze şi să se dezintegreze. De această dată însă o defecţiune a făcut că proiectilul să ajungă înapoi pe sol.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz, conform presei locale. Specialiştii de la Centrul Antigrindină Iaşi spun că o astfel de rachetă este destul de periculoasă și ar fi trebuit să se distrugă în aer.

În iunie 2016, o bucată dintr-o rachetă antigrindină a lovit casa unui localnic din comuna ieşeană Scobinţi, spărgând acoperişul şi căzând în bucătărie, fără să fie persoane rănite, scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net