Panică la şcoală! Doi elevi au băgat în spital 18 colegi

Ultima actualizare:

    Speriaţi, copiii au fost duşi cu ambulanţa la spital, unde au fost consultaţiFoto: www.bzi.ro
Speriaţi, copiii au fost duşi cu ambulanţa la spital, unde au fost consultaţiFoto: www.bzi.ro

Au găsit pe stradă un spray paralizant şi au fost curioşi să vadă cum funcţionează. Cel puţin asta le-au spus profesorilor doi băieţi de 12 şi 14 ani, de la o şcoală din Iaşi, după ce au testat sprayul chiar în baia şcolii şi au ”trimis” la spital 18 colegi.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, la şcoala nr. 2 “Veronica Micle”, din cartierul Bucium. Ca să se distreze, în pauza de la ora 9.00, cei doi elevi au golit sprayul paralizant în baia şcolii, apoi au fugit.

18 copii de clasele a V-a şi a VI-a care au folosit ulterior toaleta au început să se simtă rău. Aveau ochii iritaţi şi simţeau înţepături pe gât. Ei au fost duşi cu Ambulanţa la Clinica de Oftalmologie a Spitalului Sfântul Spiridon pentru îngrijiri medicale şi se simt bine.

Cei doi băieţi care au folosit sprayul au părinţii plecaţi la muncă în străinătate şi sunt cunoscuţi cu probleme de comportament. Unul dintre ei a rămas repetent mai mulţi ani. Conducerea şcolii va lua măsuri în cazul lor după o şedinta de Consiliu Profesoral de Administraţie.

Gorj. Patru elevi intoxicaţi, după ce s-a făcut dezinsecţie în clase

Şi la şcoala din Dragoteşti, judeţul Gorj, a fost miercuri stare de alertă, după ce mai mulţi elevi au început să simtă ameţeli şi stări de vomă în timpul cursurilor. Ei au inhalat substanţe toxice din clasele în care studiau, unde tocmai se făcuse dezinsecţie. Patru copii au ajuns la Spitalul Turceni şi au primit îngrijiri. Un singur elev a rămas sub supraveghere la spital.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net