Pană majoră de curent în Bucureşti şi Ilfov. Defecțiunea, remediată la miezul nopții

Ultima actualizare:

    Pana de curent a afectat mai multe zone din Bucureşti şi IlfovFoto:Getty
Pana de curent a afectat mai multe zone din Bucureşti şi IlfovFoto:Getty

Locuitorii mai multor zone din Bucureşti au rămas fără energie electrică în după-amiaza zilei de 1 noiembrie. Mai multe localităţi din Ilfov au fost afectate.

UPDATE: Avaria a fost depistată la ora 17.40, iar la ora 18.40 toți consumatorii au fost alimentatți cu energie electrică. Defecțiunea a fost remediată abia la miezul nopții, au anunțat reprezentații Transelectrica.

Locuitorii din cartierele Iancului, Moșilor, Colentina, Bucur Obor, Dristor și Pantelimon au rămas fără energie electrică. De asemenea, sunt afectate și zone din cartierele Bănseasa, Pipera și Aviației. Semafoarele din aceste zone sunt afectate de pana de curent din Bucureşti.  Mai mult decât atât, furnizarea cu energie electrică este întreruptă şi la metrou, potrivit Digi24. Pana de curent din București are loc din cauza unei avarii la rețeaua Transelectrica, transportatorul de curent electric. La această oră se încearcă remedirea defecțiunii.

Conform oficialilor Transelectrica, avaria a apărut la stația de înaltă tensiune Fundeni. Aceeași stație a cedat și în urmă cu o săptămână, afectând zeci de mii de consumatori din Obor, Fundeni, Otopeni, Afumați și comuna Fundeni. Pana de curent a afectat și alimentarea unor stații de transformare ale E-Distribuție Muntenia, conform oficialilor Enel.

„În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”.

Defecțiunea a afectat și iluminatul stațiilor de metrou: „Urmare a penei de curent, înregistrată astăzi în București, Metrorex face precizarea că au existat probleme cu iluminatul peroanelor în stațiile Iancului și Pipera. Problemele au fost remediate. Circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată”, a reacționat conducerea Metrorex.

Ştire în curs de editare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net