Pălmuit de turişti, după ce a atacat mocăniţa cu pietre

Ultima actualizare:
Atacatorul Vasile Tcaciuc, anchetat de Poliţie
Atacatorul Vasile Tcaciuc, anchetat de Poliţie

Un bărbat de 44 de ani din comuna suceveană Moldoviţa a atacat cu pietre mocăniţa, celebrul trenuleţ turistic care traversează localitatea. Pe deasupra, bărbatul a pus pietre şi pe şine, iar mocăniţa a fost la un pas să deraieze. Înfuriaţi de acţiunea localnicului, câţiva turişti au coborât din tren şi l-au pălmuit. Incidentele s-au petrecut luni, 17 iunie, scrie adevarul.ro.

Ioan Popescu, mecanicul locomotivei, a relatat ulterior că l-a recunoscut pe atacator, în persoana unui localnic pe nume Vasile Tcaciuc.

“La ora 15.34, când mă deplasam spre Moldoviţa, Vasile Tcaciuc avea maşina lângă calea ferată. A văzut că vin cu trenul, nu a vrut să o ferească. L-am întrebat de ce face treaba asta? Atunci a întors maşina şi la kilometrul 8 a pus maşina de-a lungul căii ferate. L-a certat lumea din tren. A luat pietre să ne dea în cap. Era să lovească nişte călători. La kilometrul 7, iar a pus maşina, iar ne-a apostrofat. Atunci, nişte oameni din tren au coborât şi i-au dat câteva palme. I-au spus că sunt copii în tren. La kilometrul 4, ne-a pus pietre pe linie. Noroc că am frânat. Am încălecat cu locomotiva bolovanii”, ne-a declarat Ioan Popescu, care mai spune că în tren se aflau în jur de 200 de turişti.


    Atacatorul Vasile Tcaciuc, anchetat de Poliţie
Atacatorul Vasile Tcaciuc, anchetat de Poliţie

Supărat, atacatorul a plecat spre locul în care erau parcate maşinile turiştilor din tren şi a tăiat cauciurile de la zece autoturisme. Mecanicul Ioan Popescu a sesizat Poliţia, care a demarat o anchetă în acest caz. Se pare că supărarea lui Tcaciuc vine de la faptul că şi el, şi mecanicul deţin câte un magazin “cu de toate” în sat şi afacerea mecanicului merge mai bine decât a lui.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net