Pacientul scăpat de pe targă a murit

Ultima actualizare:

Incident grav la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Un pacient a fost scăpat de pe targă de angajaţii unei staţii private de Ambulanţă. La două săptămâni, el a murit, iar poliţiştii şi legiştii cercetează dacă decesul are legătură cu neglijenţa brancardierilor. La începutul lui decembrie, bărbatul fusese operat la secția de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă din Ploieşti, din cauza unei tumori. Pacientul de 71 de ani era dintr-o comună din Prahova şi ar fi suferit și de alte boli.

Pe 17 decembrie, medicii l-au trimis pentru un consult la secția de Urologie, aflată în altă zonă din Ploiești, iar pentru deplasare a fost folosită, conform contractului, o firmă privată de Ambulanță. “Incidentul s-a întâmplat pe 17 decembrie, iar decesul s-a produs pe 4 ianuarie. Între cele două evenimente există un interval mai mare de două săptămâni. Pacientul a făcut o mișcare nepermisă și a dezechilibrat targa, care a căzut. În urma acestei căderi pacientul nu a pățit nimic”, susţine Cristian Vintilescu, managerul firmei respective. 

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net